Reacția lui Valeriu Iftime după gafa imensă făcută de jucătorul dorit de FCSB: „Mă gândeam la domnul Becali!” 

valeriu iftime FC Botosani FCSB Joyskim Dawa Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 10 Februarie 2022, 21:00
Data actualizarii: Joi 10 Februarie 2022, 21:02

FC Botoșani a pierdut meciul din deplasare cu FCU Craiova, 2-3. 

Meciul de pe „Ion Oblemenco” a fost unul de-a dreptul spectaculos, cu nu mai puțin de 4 goluri marcate în prima repriză. Echipa lui Napoli a reușit să treacă la conducere de două ori, iar unul dintre golurile marcate a venit după o gafă comisă de unul dintre jucătorii doriți de Gigi Becali la FCSB. 

Joyskim Dawa este jucătorul pe care Gigi Becali a pus ochii, asta după ce l-a transferat pe Malcom Edjouma, însă în meciul cu FCU, stoperul a gafat decisiv. Camerunezul a pasat greșit, balonul ajungând direct la Bauza, care a reușit să marcheze, din a doua încercare. 

Reacția lui Valeriu Iftime după gafa comisă de Dawa 

Patronul moldovenilor a vorbit după înfrângerea suferită de echipa sa, iar în momentul în care a fost pus să comenteze gafa lui Dawa, finanțatorul a dezvăluit că s-a gândit direct la Gigi Becali. Cu toate astea, Valeriu Iftime a ținut să puncteze că fotbalistul camerunez are valoare, în ciuda erorii comise.

„Aia e pasă de curtea... nici nu vreau să mai comentez. Când a pus pasa aia mă gândeam la domnul Becali. Eu cred că Dawa e un super fotbalist și va juca la echipe bune.

Eu nu judec un jucător după o pasă sau după o etapă. Dawa e un jucător bun, peste mulți. În seara asta a greșit, dar el nu e așa”, a declarat Valeriu Iftime la Digi Sport. 

Totodată, finanțatorul lui FC Botoșani și-a arătat și îngrijorarea pentru jocul făcut de echipa sa: „Am făcut un meci slab. Craiova pare o echipă interesantă, a avut ocazii. Noi avem nevoie de muncă, avem nevoie de atenție, cred că Marius înțelege lucrul ăsta. Sunt mai mult decât îngrijorat, dacă jucăm așa, e greu”. 

Gigi Becali, despre transferul lui Dawa 

Gigi Becali a vorbit la „Ora exactă în sport” despre transferul lui Dawa, dezvăluind ce sumă e dispus să plătească pentru jucătorul de la FC Botoșani.

"Am vorbit aseară cu el (n.r. - cu Valeriu Iftime). I-am zis că îi dau 200.000 de euro pe Dawa și el a cerut 800.000 de euro. Bine, mă, i-am zis că îi dau decât 200.000 de euro. Eu am zis că-i dau 800.000 de euro pe Edjouma, nu pe Dawa. Acolo trebuia să ceară el 800.000 de euro. L-am plimbat puțin, i-am zis de Dawa. 

Așa am făcut și cu un jucător. Eu îl dădeam cu 5 milioane de euro, ei au dat 8 milioane de euro, iar eu am mai cerut și 2 miliaone de euro bonusuri. Asta e. Să ne ierte Dumnezeu că suntem oamnei. Ne mai distrăm și noi", a explicat Gigi Becali, joi dimineața, la Pro X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!