Reacția lui Nicolae Dică, după transferurile făcute până acum de FCSB

Nicolae Dica FCSB Superliga Nicolae Dică
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iunie 2023, 08:23
Data actualizarii: Vineri 30 Iunie 2023, 08:23

Fost antrenor la FCSB, Nicolae Dică (43 de ani) a vorbit despre campania de transferuri a echipei lui Gigi Becali.

Patronul vicecampioanei a renunțat la mai mulți jucători după ce a ratat din nou titlul în Superligă, iar până acum doar trei jucători au semnat cu echipa antrenată de Elias Charalambous.

Alex Băluță, Siyabonga Ngezana și Damjan Djokovic sunt noutățile de până acum din lotul vicecampioanei. 

Nicolae Dică a analizat transferurile făcute de fosta sa echipă și crede că jucătorii aduși pot aduce un plus pentru echipa lui Gigi Becali.

Nicolae Dică: ”Au adus jucători foarte buni”

"Da, mi se pare că s-au întărit. Au adus jucători foarte buni, Djokovic, Băluţă. Djokovic e jucător cu experienţă, poate să-i ajute. Băluţă, la fel, poate să joace pe mai multe poziţii, chiar şi atacant", a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

Dacă Djokovic și Băluță au ajuns deja sub comanda lui Elias Charalambous în cantonamentul din Olanda, antrenorul FCSB-ului nu l-a avut până acum la dispoziție pe Ngezana.

Fundașul sud-african și-a rezolvat problema viza și va ajunge în cursul zilei de sâmbătă la noua sa echipă. Oricum, chiar dacă Ngezana se va pregăti alături de FCSB, debutul acestuia în Superligă ar putea fi amânat. Presa din Africa de Sud a scris că noul transfer al lui Gigi Becali nu va avea toate actele puse la punct înainte de prima etapă din campionat. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!