Reacția lui Marius Lăcătuș, după ce Gigi Becali a spus că FCSB - Dinamo se va juca în Ghencea

Marius Lacatus FCSB - Dinamo Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 23:36
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 23:36

FCSB - Dinamo a fost programat în etapa a doua a Superligii, sezonul 2023-2024.

Având în vedere că Arena Națională va fi închisă în acea perioadă, derby-ul s-ar putea disputa pe stadionul din Ghencea. Cel puțin așa susține Gigi Becali, patronul FCSB-ului.

Ar exista și varianta ca derby-ul să fie amânat pentru o altă dată, când cel mai mare stadion al țării va fi din nou gata pentru găzduirea meciurilor de fotbal.

Marius Lăcătuș consideră că FCSB nu va juca nici de această dată în Ghencea.

Marius Lăcătuș: ”El spune lucrul ăsta de mult timp”

”El spune lucrul ăsta de mult timp, tot spune că va veni ziua. Eu cred că, dacă FCSB avea legal dreptul să joace în Ghencea, ar fi jucat de mult timp. 

Nu cred că s-a prelungit acest termen de la o zi la altă fără motive. Dacă cineva era implicat și își dorea ca FCSB să joace în Ghencea, o făcea până acum”, a spus Marius Lăcătuș, la Digi Sport.

Arcul de Triumf și Târgoviște, celelalte variante ale celor de la FCSB

Pe lângă Stadionul Steaua și Arcul de Triumf, FCSB a anunțat recent că o altă variantă pentru meciurile de pe teren propriu este noua arenă din Târgoviște, care are o capacitate de 8.400 de locuri.

"Noi am făcut cerere să jucăm la Târgoviște, ce să facem? Dacă avem un primar 'tralalache' (n.r - se referă la Nicușor Dan). Doamne, iartă-mă, dar așa ceva numai în România se putea întâmpla. Dacă îl pui pe 'tralalache' primar, el face concerte.

Pentru ce am făcut stadionul, nu să jucăm fotbal? Ne-au spus de la Primărie că e concert pe Arena Națională. Și mai avem un stadion Ghencea, unde nu ne lasă Talpan să jucăm. Deci n-avem unde să jucăm în București!", spunea Becali, la începutul lunii iunie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!