Reacția lui Mihai Stoica după decizia primită de Farul Constanța de la TAS: "Avem o revanșă de luat"

Mihai Stoica cupele europene Farul Constanta TAS Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 11:30
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 11:39

La o zi după victoria obținută de Farul Constanța în Superliga României, echipa antrenată de Gheorghe Hagi a mai primit o veste bună. 

Farul Constanţa a câştigat procesul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne privind licenţa UEFA şi va putea primi dreptul de participare în cupele europene începând cu sezonul 2023-2024.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că TAS a anulat decizia Club Financial Control Body (CFCB) din cadrul UEFA, prin care grupării patronate de Gheorghe Hagi i se interzisese participarea în cupele europene, în cazul calificării, ca urmare a schimbării denumirii din "FC Viitorul" în "Farul Constanţa".

"Tribunalul Arbitral al Sportului a emis în cursul zilei de luni, 6 februarie, decizia în cazul privind licenţa de participare în competiţiile europene a clubului Farul Constanţa, iar în urma analizei argumentelor clubului şi ale FRF a constatat validitatea acestora dispunând anularea deciziei CFCB. În ceea ce priveşte licenţa de participare a Farului Constanţa în competiţiile europene, UEFA o va reanaliza ţinând însă cont de prevederile deciziei TAS", se menţionează pe site-ul FRF.

Reacția lui Mihai Stoica la decizia TAS
 

Managerul general de la FCSB a comentat decizia celor de la TAS în ceea ce privește Farul Constanța, fiind de părere că astfel se va relansa lupta pentru titlu.

"E o veste foarte bună că Farul va avea licență pt Europa. Ăsta va fi cel mai tare playoff ever. Iar noi avem o revanșă de luat. Chiar două", a scris Mihai Stoica pe contul de Facebook.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!