NEWS ALERT Ce cadou pentru Gheorghe Hagi! Decizia TAS în cazul participării Farului în competițiile europene 

Farul Constanta FRF Gheorghe Hagi Fotbal intern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 10:47
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 10:50

Federația Română de Fotbal a postat un comunicat în care anunța decizia TAS. 

UEFA a decis că Farul Constanța nu are drept de participare în cupele europene din cauza fuziunii dintre FC Viitorul și Farul, din cauza regulamentului, care susține că un club nou nu poate participa în competițiile din Europa în următorii trei ani de la apariție. 

Clubul constănțean a atacat decizia la Tribunalul Arbitral al Sportului, care s-a pronunțat în acest sens, după cum se anunță în comunicatul postat pe frf.ro. Urmează însă ca UEFA să reanalizeze situația, luând în considerare prevederile deciziei anunțate de TAS. 

Decizia luată de TAS în cazul participării Farului Constanța în cupele europene 

„Tribunalul Arbitral al Sportului a emis în cursul zilei de luni, 6 februarie, decizia în cazul privind licența de pariticipare în competițiile europene a clubului Farul Constanța, iar în urma analizei argumentelor clubului și ale FRF a constatat validitatea acestora dispunând anularea deciziei CFCB.

În ceea ce privește licența de participare a Farului Constanța în competițiile europene, UEFA o va reanaliza ținând însă cont de prevederile deciziei TAS”, se arată în comunicatul postat de FRF. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!