Reacția lui Mihai Rotaru, după ce Ivaylo Petev a plecat de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru Ivaylo Petev Universitatea Craiova Superliga Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova / Foto: PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 14:35
Data actualizarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 14:35

Universitatea Craiova va schimba antrenorul în această perioadă.

Ivaylo Petev (48 de ani) nu va mai fi antrenorul celor de la Universitatea Craiova, chiar dacă echipa a câștigat două dintre primele trei meciuri din play-off și este pe locul doi în Superligă.

Mihai Rotaru, acționarul Universității Craiova, a oferit o primă reacție după ce a rămas fără antrenor. Omul de afaceri a promis că va oferi mai multe detalii în a doua parte a zilei.

Mihai Rotaru a reacționat după ce a rămas fără antrenor

Potrivit primelor informații apărute în spațiul public, Constantin Gâlcă și Mirel Rădoi ar fi antrenorii aflați pe listă pentru a prelua postul lăsat liber de antrenorul bulgar.

„Nu avem declarații să dăm în acest moment, vă rog să înțelegeți. Nu pot să vorbesc, nu am ce să spun. Vă promit că o să aveți mai multe detalii, azi după ora 17.00. Până atunci nu avem ce să vorbim. Vă rog să mă înțelegeți...”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Petev este al patrulea antrenor care o pregătește pe Universitatea Craiova în acest sezon, după Eugen Neagoe, Laurențiu Reghecampf și Corneliu Papură.

Bulgarul a strâns 20 de meciuri pe banca celor de la Universitatea Craiova. A strâns zece victorii, cinci rezultate de egalitate și cinci înfrângeri ca antrenor al oltenilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!