Așa e la Craiova! Mihai Rotaru îl egalează pe Mititelu la numărul de antrenori schimbați în acest sezon

Mihai Rotaru Adrian Mititelu FCU Craiova Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 14:03
Data actualizarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 14:03

Universitatea Craiova va schimba antrenorul în această perioadă.

Ivaylo Petev (48 de ani) nu va mai fi antrenorul celor de la Universitatea Craiova, chiar dacă echipa a câștigat două dintre primele trei meciuri din play-off și este pe locul doi în Superligă.

Universitatea Craiova, al cincilea antrenor în acest sezon!

Astfel, Mihai Rotaru va trebui să ”instaleze” un alt ”principal” pentru ultimele șapte etape din play-off, al cincilea din acest sezon.

Omul care decide totul la Universitatea Craiova îl va egala pe rivalul Adrian Mititelu de la FCU Craiova, care a ajuns tot la antrenorul cu numărul cinci.

Pe la FCU Craiova au trecut Florin Drăgan, Nicolae Dică, Giovanni Costantino și Nicolo Napoli, iar acum echipa a fost preluată de Eugen Trică pentru a salva echipa de la retrogradare.

Până acum, la Universitatea Craiova au fost patru antrenori: Eugen Neagoe, Laurențiu Reghecampf și Corneliu Papură.

Tot cu cinci antrenori se poate ”lăuda” și ultima clasată FC Botoșani, care a început sezonul cu Marius Croitoru, iar apoi au trecut pe rând Mihai Ciobanu, Dan Alexa, Andrei Patache și Bogdan Andone.

Marius Șumudică, la Universitatea Craiova în locul lui Petev?

O variantă pentru banca tehnică a Universității Craiova ar putea fi Marius Șumudică, antrenor liber de contract după despărțirea de Gaziantep.

Într-un interviu acordat în urmă cu două săptămâni la Fanatik, Șumudică spunea că "Mihai Rotaru mi-a spus următorul antrenor al Universității Craiova, peste o lună, o săptămână, nu știu, va fi Șumudică. Dacă voi fi liber".

Rămâne de văzut dacă Universitatea Craiova va decide să renunțe la Ivaylo Petev cu șapte etape rămase din play-off și dacă Mihai Rotaru se va îndrepta către Marius Șumudică, așa cum i-ar fi promis tehnicianului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!