Liga 1

Universitatea Craiova propune un jucător la națională: "Pariem pe el, suntem convinși că va fi acolo!"

Universitatea Craiova se mândrește cu mai mulți jucători tineri de perspectivă, care ar putea face pasul la seniori în viitorul apropiat.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 10:07
Data actualizarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 10:08

Unul dintre pariurile patronului Mihai Rotaru este Denis Benga (16 ani), un fundaș stânga aflat la echipa secundă a clubului oltean, care a debutat deja la formația pregătită de Laurențiu Reghecampf.

Denis Benga, pariul lui Mihai Rotaru

Benga a jucat în meciul de Cupa României dintre Universitatea Craiova și CSO Filiași, din decembrie, încheiat cu victoria echipei de Liga 1, scor 3-0.

"La meciul cu Rapid s-ar putea să vedeți câțiva juniori dacă suntem în situația asta (n.r - cu numeroase cazuri de COVID-19). Benga, care eu cred că va fi următorul fundaș stânga al naționalei și ar asigura și continuitatea zonei, după Ungureanu, Raț, Bancu. Acum, următorul va fi Benga. Noi pariem pe el, chiar suntem convinși că va fi acolo.

Îl avem pe Brășfăleanu, pe Atanas Trică Balaci, care s-a dezvoltat frumos. Sunt Pană, Alberto Călin, jucători care vor spune ceva în fotbalul românesc și nu numai", a spus Mihai Rotaru, la Sport Total FM.

În perioada recentă, variantele naționalei României pentru postul de fundaș stânga au fost Nicușor Bancu (29 de ani, Universitatea Craiova) și Mario Camora (35 de ani, CFR Cluj).

Modifică setările cookies