Reacția lui Chipciu când a văzut oferta primită de Nicolae Stanciu de la arabi: „I-am zis clar asta!”

Nicolae Stanciu Alexandru Chipciu salariu stranier Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Octombrie 2022, 19:21
Data actualizarii: Duminica 16 Octombrie 2022, 19:18

Nicolae Stanciu a evoluat pentru Al-Ahli în perioada ianuarie 2019 - iulie 2019.

Nicolae Stanciu este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști români, cu 2.5 milioane de euro pe an primiți de la actuala sa formație, Wuhan Three Towns.

Însă, în 2019, Stanciu a evoluat pentru Al-Ahli în Arabia Saudită, iar Alexandru Chipciu a povestit reacția pe care a avut-o atunci când a văzut contractul fostului coleg de la FCSB.

Chipciu: „Nicule, așa ceva n-ai cum să refuzi”

„Nu pot să vorbesc decât despre cei pe care îi cunosc foarte bine, ca să ştiu ce spun. Uite, Pintilii s-a dus la Al Hilal să joace fotbal! L-am simţit motivat pentru asta. Iar faptul că după a ajuns la Hapoel Tel Aviv, apoi a revenit la Steaua (n.r. - FCSB), a continuat şi la naţională, pentru mine e semnul clar că s-a dus să joace fotbal acolo şi asta a şi făcut. 

La fel, Stanciu când a plecat la Al Ahli: dacă s-ar fi dus doar pentru bani şi “o lăsa moale” cu fotbalul, ar mai fi reuşit apoi tot ce-a reuşit la Slavia Praga? Şi tot ce poate azi? Cele mai multe oferte din fotbalul arab sunt foarte mari financiar vorbind şi cred că n-ai cum să nu accepţi. 

Dar e important să te duci setat de antrenamente şi jocuri în ritm tare! Mi-a arătat Stanciu oferta de la Al Ahli, contractul. I-am zis clar: 'Nicule, aşa ceva n-ai cum să refuzi…'”, au fost cuvintele lui Alexandru Chipciu, potrivit Playsport.

Stanciu a evoluat de-a lungul carierei sale pentru Alba Iulia, FC Vaslui, Steaua București, Anderlecht, Sparta Praga, Al-Ahli și Wuhan Three Towns.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!