Dan Petrescu știe! Echipele care vor ajunge cu siguranță în play-off-ul Superligii: „Toate se vor lupta la campionat”

CFR Cluj Dan Petrescu Superliga Superliga Dan Petrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Octombrie 2022, 18:41
Data actualizarii: Duminica 16 Octombrie 2022, 18:37

CFR Cluj (22p) are trei meciuri în minus față de primele două clasate, Farul Constanța (33p) și Rapid București (28p).

Dan Petrescu a vorbit la conferința de presă premergătoare partidei cu Sepsi OSK din Superligă despre echipele care vor prinde play-off-ul în această ediție a campionatului.

Astfel, tehnicianul este sigur că Farul Constanța și Rapid București, cluburile care se află în vârful clasamentului în acest moment, nu vor pierde play-off-ul.

Petrescu: „Toate cele șase echipe vor dori să ia campionatul”

„Nu avem nicio revanșă (n.r. cu Sepsi). Jucăm de multe ori cu ei, nu avem nicio revanșă de luat. Ne gândim doar la noi, sper să facem un joc bun. Mai ales că venim după multe meciuri în campionat și în Europa. Intensitatea este mare și din punct de vedere fizic. Mental, ne-au luat mult aceste jocuri cu Slavia, dar ne-a dat și șase puncte importante.

În primul rând, noi trebuie să ne gândim să ajungem în play-off. Nu suntem siguri. Toate echipele, în afară de Farul și de Rapid, care nu cred că mai pierd play-off-ul, sunt așa. Eu cred că toate cele șase echipe care vor ajunge în play-off vor dori să ia campionatul, chiar dacă nu vor spune”, a concluzionat Dan Petrescu.

CFR Cluj, în această stagiune

Ardelenii (22p) se află pe poziția a treia în campionat, cu trei meciuri în minus față de primele două echipe, Farul Constanța (33p) și Rapid București (28p).

În cazul în care Dan Petrescu nu ar fi avut niciun meci lipsă și, mai mult, le-ar fi câștigat pe toate, CFR Cluj era acum deasupra Rapidului, cu 31 de puncte.

În următoarea partidă, ardelenii se vor confrunta cu Sepsi Sf. Gheorghe luni, 17 octombrie, de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită LIVE TEXT pe www.sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!