Basarab Panduru csa steaua FCSB Superliga

Reacția lui Basarab Panduru, după ce Curtea de Apel a dat verdictul în cazul palmaresului Stelei București: "O să ceară daune!"

Curtea de Apel a luat luni o decizie cu privire la palmaresul Stelei București.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 09:55
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 09:56

În consecință, celor de la CSA Steaua le aparține palmaresul din perioada 1947-1998, în timp ce FCSB-ului i-a fost atribuită perioada din 2003-2017. AFC Steaua a primit palmaresul din perioada 1998-2003.

Reacția lui Basarab Panduru, după ce Curtea de Apel a dat verdictul în cazul palmaresului Stelei București: "O să ceară daune!"

Basarab Panduru, fost internațional român și jucător la Steaua București în perioada 1990-1995, a vorbit despre verdictul Curții de Apel și a subliniat că „militarii” vor cere daune pentru perioada în care FCSB a folosit numele Steaua.

„Procesul a avut loc că ai făcut la acea vreme ceva ce nu trebuia să faci. Verdictul îmi arată că nu ai făcut ce trebuie. Tu zici că nu vrea nimeni echipa, apoi o ia cineva şi spui că nu e a lui.

CSA o să ceară 100% daune (n.r. - pentru perioada 2003-2017). Dacă Steaua ar fi în prima ligă, cred că 's-ar rupe' stadionul. Asta că nu promovezi nu-mi place nici mie. Ai stat un an, doi... 

În pregătiri au venit cu soluţii, chiar de la Burleanu, care s-a exprimat public, iar tu te trezeşti că iar nu promovezi. Un lucru trebuie făcut, trebuie făcut ceva”, a spus Basarab Panduru, potrivit OrangeSport.

Reacția lui Tudorel Stoica, după ce Curtea de Apel a dat verdictul în procesul dintre CSA Steaua și FCSB

Tudorel Stoica, un fost jucător al Stelei București care și-a trecut în CV marele event din 1986, a reacționat pentru Sport.ro în urma verdictului oferit de Curtea de Apel cu privire la procesul dintre CSA și FCSB legat de palmares.

  • Fostul jucător a precizat că decizia e normală și că hotărârea a fost asta încă de la începutul disputei dintre CSA și FCSB

„Cum era normal. Mi se pare normal și era și firesc. A fost hotărârea asta de la început. Realitatea e asta. Clubul Steaua are Cupa Campionilor, palmaresul, culorile și emblema, iar Gigi Becali are... Ce are. Și a meritat. 

De când a intrat el în posesia clubului, echipei. Cu toate că au fost mari nereguli acolo. Dacă s-ar verifica, s-ar putea observa cum a putut să preia echipa de fotbal Steaua, când a luat-o el în 2003, atunci. 

Dar, în fine, asta e”, a spus Tudorel Stoica pentru Sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!