Reacția antrenorului care i-a provocat demisia lui Adrian Mutu de la CFR Cluj

Adrian Mutu CFR Cluj Corvinul Hunedoara Florin Maxim Superliga Adrian Mutu și Florin Maxim / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 15:01
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 15:02

CFR Cluj a rămas fără antrenor, după eșecul suferit în fața celor de la Corvinul Hunedoara, în Cupa României, scor 0-4.

Adrian Mutu a anunțat imediat după meci că se gândește să plece de pe banca tehnică, iar a doua zi ardelenii au oficializat despărțirea de ”Briliant”.  

Florin Maxim: ”Mutu s-a grăbit cu decizia luată!”

Florin Maxim a reacționat după ce Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj ca urmare a eșecului suferit de ardeleni în fața Corvinului Hunedoara. Tehnicianul a mărturisit că regret faptul că ”Briliantul” a decis să demisioneze și crede că această decizie a fost una foarte grăbită.

Așa e în fotbal, nu eu i-am provocat plecarea. I-am urmărit conferința dinainte de meci, el i-a pregătit pe jucători, el a declarat ce a declarat, și-a făcut lecțiile. Jucătorii au fost luați prin surprindere.

A mai fost și acea eliminare a lui Panagiotis Tachtsidis. Îmi pare rău pentru Adi, pentru că a salvat Voluntariul în perioda când eu antrenam echipa de junori a Voluntariului. Asta e viața antrenorilor, cred că s-a grăbit cu decizia luată, nu cred că e vina lui.

Mie mi s-a părut un antrenor foarte preocupat. Mai e nevoie și de șansă, și de sprijin. Sunt mai multe direcții ca să reușești ca antrenor. Ai nevoie de timp, până îți înțeleg jucătorii modul de lucru”, a spus Florin Maxim, conform sportpesurse.ro.

  • Alături de Adi Mutu, după eșecul suferit în fața celor de la Corvinul Hunedoara, de la CFR Cluj a plecat și Cristi Balaj.

Adrian Mutu: ”Mi-am dat demisia”

Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile.

A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec”, a spus Adrian Mutu, potrivit Fanatik.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!