Razvan Lucescu, exemplu pentru jucatorii la FCSB! Declaratia cu care l-a cucerit pe Becali: "Asta trebuie sa faca Teja!"

Razvan Lucescu, exemplu pentru jucatorii la FCSB! Declaratia cu care l-a cucerit pe Becali: "Asta trebuie sa faca Teja!"

Gigi Becali l-a dat ca exemplu pe Razvan Lucescu, cel care este aproape de titlu in Grecia.

Gigi Becali a fost impresionat de declaratia data de Razvan Lucescu dupa victoria celor de la PAOK din ultima etapa, 2-0 contra celor de la Panathinaikos: "Alergam ca nebunii, luptam ca nebunii pentru victorie".

"Cine a facut antrenori milionari si jucatori milionari in Romania? Cine? Mirel Radoi, milionar. Chiriches, milionar. Budescu, milionar. Pintilii, milionar. Bourceanu, milionar. Eu cred ca va ajunge (si Coman). Ca il mai cert eu ca sa-l ambitionez, dar eu cred ca va ajunge.

Daca Teja vrea sa fie milionar, trebuie sa munceasca ca un nebun. M-a impresionat (ce a spus Razvan Lucescu), alergam ca nebunii, luptam ca nebunii" a spus Gigi Becali la Digi Sport.
 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul zilei în care procesul lui Liviu Dragnea a ajuns la final. Instanța va pronunța sentința pe 27 mai
BRAT