Gigi Becali si FCSB, AMENZI URIASE din partea FRF! Decizia anuntata de Comisia de Disciplina

Gigi Becali plateste o suma importanta in urma declaratiilor repetate despre fotbalul feminin.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Martie 2019, 11:27
Data actualizarii: Marti 05 Martie 2019, 11:29

Becali a anuntat ca FCSB nu va avea niciodata o echipa de fotbal feminin deoarece femeile nu sunt facute sa joace fotbal. Comisia de Disciplina a FRF s-a sesizat si l-a amendat pe patronul ros-albastrilor cu 15.000 de lei. Si clubul FCSB plateste 5000 de lei pentru declaratiile lui Becali.

Deciziile Comisiei de Disciplina:

In temeiul art. 54alin. 1 din Regulamentul Disciplinar al FRF/LPF se sanctioneaza paratul George Becali cu penalitate sportiva in cuantum de 15.000 lei

In temeiul art. 54alin. 1 din Regulamentul Disciplinar al FRF/LPF se sanctioneaza paratul Fotbal Club FCSB SAcu penalitate sportiva in cuantum de 5.000 lei


Becali: Ma retrag din fotbal daca imi cer echipa de fotbal feminin!

"Daca vor sa ma puna sa am echipa feminina, ma retrag din fotbal. Cum adica sa faci lucruri impotriva lui Dumnezeu? Am si eu pacatele mele.

Dar lucruri nefiresti nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele sa joace handbal, baschet. Cum sa joace femeie fotbal? Nu e facuta pentru fotbal. Madularele ei nu sunt facute pentru fotbal.

Femeia a fost facut de Dumnezeu din barbat, pentru barbat. Femeia e facuta sa fie atrasa barbatul de ea. Daca facem asta, batjocorim formele facute de Dumnezeu ca sa il atraga pe barbat. O schimonosim pe femeie! Boxul si fotbalul le schimonoesc pe femei" a spus Gigi Becali la Pro X.

Modifică setările cookies