Becali, reactie VEHEMENTA dupa ce a fost amendat: "Ii dau in judecata in civil!" Daca face asta, FCSB poate fi DEZAFILIATA!

Gigi Becali nu vrea sa plateasca amenda de 15.000 de lei din partea FRF. 

Becali a anuntat ca FCSB nu va avea niciodata o echipa de fotbal feminin deoarece femeile nu sunt facute sa joace fotbal. Comisia de Disciplina a FRF s-a sesizat si l-a amendat pe patronul ros-albastrilor cu 15.000 de lei. Si clubul FCSB plateste 5000 de lei pentru declaratiile lui Becali.

Deciziile Comisiei de Disciplina:

In temeiul art. 54alin. 1 din Regulamentul Disciplinar al FRF/LPF se sanctioneaza paratul George Becali cu penalitate sportiva in cuantum de 15.000 lei

In temeiul art. 54alin. 1 din Regulamentul Disciplinar al FRF/LPF se sanctioneaza paratul Fotbal Club FCSB SAcu penalitate sportiva in cuantum de 5.000 lei

 

Becali: Ii dau in judecata in civil!

 

Patronul FCSB spune ca nu poate fi amendat pentru o parere si va ataca in instanta civil, lucru ce poate duce la dezafilierea FCSB din fotbalul romanesc. Becali ar trebui sa mearga la TAS ca sa atace amenda Comisiei de Disciplina. 

"Ce declaratii sexiste? O parere este o parere, poti sa fie amendat pentru o parere? Parerea este parere si discriminarea este discriminare. Ce, nu mai avem dreptul la o parere? Ei au luat decizia, dar o vom ataca in civil. Nu e vorba de bani, ca nu e mare lucru, sunt 3.000 de euro, dar e problema de principiu. Trebuie sa intelegem si noi in tara asta ca trebuie sa respectam si sa aplicam legea, nu iti dau eu amenda pentru ca asa vreau eu, ca eu am puterea. Cam asa e in Romania, iti dau eu amenda, ca eu sunt comisia. Cum a zis ala de la PSD, pentru ca putem. Asa fac si ei, pentru ca pot. Eu o sa atac decizia si daca judecatorul zice ca trebuie sa o platesc, o platesc, ca nu am ce face. Dar eu am obligatia, cand e ceva nedrept si nelegal, sa atrag atentia", a declarat Becali.

Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a decis sanctionarea finantatorului Gigi Becali cu o penalitate sportiva de 15.000 de lei si cu 5.000 de lei a gruparii FCSB in urma declaratiilor sexiste facute de omul de afaceri.

"In temeiul art. 54 alin. 1 din Regulamentul Disciplinar al FRF/LPF se sanctioneaza paratul George Becali cu penalitate sportiva in cuantum de 15.000 lei. In temeiul art. 54 alin. 1 din Regulamentul Disciplinar al FRF/LPF se sanctioneaza paratul Fotbal Club FCSB SA cu penalitate sportiva in cuantum de 5.000 lei", se arata in solutia Comisiei de Disciplina publicata, marti, pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Comisia de Disciplina a FRF a fost sesizata la sfarsitul anului trecut de secretarul general al Federatiei Romane de Fotbal, Radu Visan, in urma unor declaratii discriminatoare la adresa femeilor facute de Gigi Becali.

La 20 decembrie 2018, Gigi Becali a comentat la  Pro X anuntul UEFA prin care tuturor cluburilor din Europa le-a fost recomandat sa isi infiinteze echipe de fotbal feminin: "Daca vor sa ma puna sa am echipa feminina, ma retrag din fotbal. Cum adica sa faci lucruri impotriva lui Dumnezeu? Am si eu pacatele mele. Dar lucruri nefiresti nu fac. Nu! Asta e aliniere la ideile lui Satan. Fetele sa joace handbal, baschet... Cum sa joace o femeie fotbal? Nu e facuta pentru fotbal. Madularele ei nu sunt facute pentru fotbal. Femeia a fost facuta de Dumnezeu din barbat, pentru barbat. Femeia e facuta sa fie atrasa barbatul de ea. Daca facem asta, batjocorim formele facute de Dumnezeu ca sa il atraga pe barbat. O schimonosim pe femeie! Boxul si fotbalul le schimonosesc pe femei".


VEZI SI:

**"Stoian merita tot ce i se intampla la FCSB!" De ce nu poate ajunge niciodata la Craiova

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

VIDEO PROTVPLUS.RO

În linia întâi în lupta cu pandemia, la doar 25 de ani. Povestea voluntarilor de la SMURD Cluj
BRAT

Modifică setările cookies