Razboiul trece in teren! "O sa dispara oamenii ca el / O sa il manance iadul!" Ce AROGANTA ii face Sabau lui Becali la Steaua - Rapid:

Steaua Filipe Teixeira Gigi Becali Ovidiu Sabau Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Septembrie 2012, 12:30
Data actualizarii: Sambata 22 Septembrie 2012, 12:26

►La Sport.ro si pe Voyo.ro se stabileste din nou un RECORD MONDIAL IN DIRECT! “Supraom la apa”, duminica la 15:00 LIVE VIDEO pe Voyo.ro si la 16:00 la Sport.ro!

Sabau pare convins ca trebuie sa bata Steaua, dupa cum spunea in urma cu cateva zile. Si vrea sa faca asta nu oricum, ci vrea sa-i demonstreze ceva si lui Becali.

Dupa ce in ultimele saptamani s-au contrat pe teme religioase si nu numai, Sabau si Gigi Becali mai au un motiv de neintelegere - Teixeira.

Antrenorul vrea sa-l bage in teren pe portughez in meciul cu Steaua. Mijlocasul e motivat de faptul ca nu a mai ajuns la Steaua, vrea sa-i arate chiar si lui Copos ca nu trebuia sa incerce sa scape de el.

In plus, Becali a lansat atacuri si la adresa lui Teixeira, atunci cand nu s-a mai inteles cu impresarul pentru un transfer la Steaua. Asa ca meciul cu Steaua e si mai important pentru portughez.

In plus, rapidistii par convinsi ca vor castiga din nou cu Steaua: "Vreau sa dau gol Stelei si sa-i batem. Am mai facut-o pe Ghencea, sper sa reusesc si pe national arena", spune Herea.

Echipa probabila a Rapidului la meciul cu Steaua: Albut - Roman, Oros, Glauber, Bozovic - Teixeira, Codrea, Herea - Pancu, Goga - Bilasco

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!