18 2011 09:10

Gigi Becali vrea sa le inchida gura rivalilor: "O sa fac o Steaua care spulbera tot ca sa-i fac pe toti sa taca!"


	Gigi Becali vrea sa le inchida gura rivalilor: "O sa fac o Steaua care spulbera tot ca sa-i fac pe toti sa taca!"

Patronul Stelei spune ca a gasit cea mai buna metoda sa elimine concurenta.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Gigi Becali isi doreste ca Steaua sa devina o echipa care spulbere tot in campionat ca sa le inchida gura rivalilor. "Toti isi dau cu parerea, toti comenteaza de echipa mea. Ar trebui sa ma invat minte si sa fac o echipa care sa spulbere tot in clasament, doar asa pot sa ii fac sa taca. Ma rog sa luam campionatul anul acesta si sa ii fac sa taca. Au inceput atacurile, iar cind dusmanii incep sa ma atace, mereu sunt ajutat. De aceea am incredere ca vom lua campionatul", a spus Becali la GSP TV.

Patronul Stelei spune ca relatia cu Dumitru Dragomir nu l-a ajutat asa cum acuza Porumboiu. "Relatiile mele cu Dumitru Dragomir sunt cunoscute, toata lumea ca suntem prieteni. Dar restul nu e nimic adevarat. Poate domnul Porumboiu vrea sa dea el deciziile de acum si toata lumea sa asculte de el. Va un meci dificil cu FC Vaslui. Rezultatul din tur nu se mai poate face, pentru ca am avut foarte mult noroc. Am avut 3 ocazii si am dat trei goluri. Acum va fi mai greu", a mai spus Becali.

 

Citeste si:

#Steaua

#Gigi Becali

49 comentarii
 • 20 2011
  sorin ce sa faci cu surdu,cu ricardo àstia is buni la divizia c.bagal ba pe radut in primul 11.pe matei.
 • 19 2011
  Val3nteen Asta mereu face rahatu' praf cand il mai bate Brasovul sau Ceahlaul. Pana nu pleaca din Ghencea nu mai vedem noi echipa la Steaua.
 • 19 2011
  fratica VISE PLACUTE CIOBANULE!!!!!!
 • 19 2011
  ciocu -mic gigi. DE 5 ANI NUMAI GURA E DE GIGI - TOATA ZIUA II BATE GURA CA O MOARA STRICATA . CIOCU-MIC GIGI .
 • 19 2011
  ***** Petrica antrenor la steaua!
 • 19 2011
  fan steaua bah nu o fi gigi perfectiunea intruchipata da nici voi asa zisii suporteri care criticati tot la steaua nu sunteti mai presus ca el...lasati omu in pace
 • 19 2011
  viorelgh asta se lauda de 4 ani ca face el o stea ,atita timp cit se comporta ca un dictator ,schimba antrenorii ca pe ciorapi,jicneste jucatorii si antrenorii iesind pe posturi tv ,dezbina vestiarul si nu aduce jucatori de valoare nu va fi niciodata o stea care se va sbate in mocirla lui becali
 • 18 2011
  stelist ce bine ar fi sa fie turnat pamant peste smintitul asta de cioban si peste sustinatorii lui retardati !!!
 • 18 2011
  rapidwin Mascarici ca de obicei .Cu el patron ste. oaia va fi o echipa de pluton intodeauna . Sa-l tina Dumnezeu sanatos la ste.oaia ca au ce merita !!!
 • 18 2011
  KIN SAI SUJETI "PIERSICU" LUI BECALI
vezi mai multe comentarii
Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă. Fosta soție: ”A încercat să spună mereu adevărul. Uneori, a spus prea mult adevăr”
BRAT