VIDEO Răsturnare de situație! Dan Petrescu anunță ce se întâmplă cu Juan Bauza și William Baeten

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 20:35
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 20:36

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre posibilele sosiri ale lui Juan Bauza și William Baeten la formația din Gruia.

În urmă cu câteva zile, Adrian Mititelu, patronul retrogradatei FC U Craiova, anunța că a bătut palma cu CFR Cluj pentru a-i împrumuta pe Juan Bauza și William Baeten, doi dintre cei mai buni jucători ai oltenilor, la formația din Gruia.

Dan Petrescu: "Nu e nicio înțelegere pentru Bauza și Baeten. Dacă nu vor să vină, e clar că nu îi doresc"

Totuși, Dan Petrescu spune că nu există niciun acord între CFR Cluj și jucători, cel puțin momentan. Antrenorul așteaptă să discute personal cu Bauza și Baeten pentru a vedea dacă își doresc cu adevărat să facă pasul la vicecampioana României.

  • Așa cum Sport.ro a anunțat, Bauza și Baeten nu au bătut palma cu ardelenii, fiind nemulțumiți de salariile propuse de CFR Cluj. Cei doi jucători de la FC U Craiova ar avea propuneri mai atractive de la cluburi din străinătate.

"Bauza nu este jucătorul lui CFR, este jucătorul Craiovei și n-am ce să zic de el. Nu e jucătorul nostru! Nu e nicio înțelegere. El trebuie să vină la pregătire. Patronul Craiovei atât dorește - ori să-i țină, ori să-i dea la CFR împrumut. N-a fost dorința mea, a fost dorința dânsului, el m-a sunat. Acum rămâne de văzut ce vrea jucătorul sau jucătorii. Dacă nu vor să vină, e clar că nu-mi doresc jucători care nu vor să vină.

Trebuie să vorbesc și eu cu ei. Dacă îmi dau încredere că vor să vină, atunci da, dar Bauza e jucătorul Craiovei. În cazul lui Baeten e la fel. Ei trebuie să meargă la echipa lor. Patronul lor le va propune cred să meargă la CFR Cluj, după care mă vor suna, duminică sau luni. Vedem ce decizie se ia și ce vor și ei. Eu vreau să știu că acești jucători nu vin aici în vacanță", a spus Dan Petrescu.

Ioan Varga era convins că Bauza și Baeten vor accepta să meargă la CFR Cluj

Patronul ardelenilor a declarat miercuri că este convins că cei doi fotbaliști vor ajunge în Gruia, mai ales că Adrian Mititelu și-a dat acordul.

”Suntem pe ultima sută de metri cu negocierile pentru Bauza și Baeten, dacă totul va fi în regulă vor veni împrumut pe o perioadă de un an. Nu vom plăti nicio sumă de transfer acum, dar dacă vor rămâne la noi și de la anul îi vom lua la pachet.

Discuțiile s-au purtat direct între Dan Petrescu și Adrian Mititelu. Dan Petrescu i-a vrut pe cei doi, și pe Bauza și pe Baeten. Mai rămâne ca și jucătorii să dorească să vină la noi, dar nu cred să fie probleme.

Mai multe amănunte vom ști luni, noi îi așteptăm cu brațele deschise pe Bauza și pe Baeten la CFR Cluj. Sunt convins că Dan Petrescu o să facă din ei niște adevărați zmei, pentru că sunt fotbaliști cu mari calități”, a spus Ioan Varga, potrivit Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!