EXCLUSIV Răspunsul lui Victor Angelescu, după ce Mititelu a amenințat că va scoate echipa de pe teren dacă va fi înjurat în Giulești

Victor Angelescu Adrian Mititelu rapid - fcu craiova Superliga Victor Angelescu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 21:46
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 21:53

Mititelu amenință că scoate echipa de pe teren dacă fanii olteni îl vor înjura în Giulești. Interziși la Craiova, oltenii sunt primiți în Giulești.

Patronul lui FCU îi avertizează pe rapidiști că riscă enorm dacă-i primesc pe fanii din Craiova în Giulești. „Scot echipa de pe teren” - amenință Mititelu.

Rapid nu va închide peluza oaspeților

Victor Angelescu, unul dintre cei doi acționari de la Rapid, a anunțat că nu va închisă peluza suporterilor olteni, deoarece lucrurile ar putea degenera dacă aceștia și-ar cumpăra bilete printre rapidiști.

„Asta nu e treaba mea (n.r. - conflictul lui Mititelu cu fanii), ce se întâmplă cu suporterii domnului Mititelu, ce fac dânșii, noi avem măsuri așa cum avem la toate meciurile.

Avem firmă de pază, există jandarmerie care îi va verifica cu tot ce vor intra. Nu știu care e problema noastră că e dânsul în conflict cu galeria dânsului. Din ce știu eu, se verifică bannerele înainte să fie băgate în stadion.

Asta nu e ceva ce putem noi să controlăm diferit față de alt meci, noi ne facem treaba așa cum am făcut-o la toate meciurile.

Noi, ce putem să îi spunem, e ca la fel ca celelalte toate meciurile, am mai jucat, nu e prima oară când jucăm cu FCU în Giulești, ne vom asigura ca toate condițiile să fie de bun augur.

E relația dânsului cu suporterii, nu e treaba noastră. E un derby și normal că ne dorim să îl câștigăm”, a spus Victor Angelescu, pentru SPORT.RO.

În ultimele șapte confruntări directe, Rapid n-a reusit sa-i bata pe oltenii lui Mititelu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!