Raspunsul lui Reghe pentru Porumboiu: "Poate sa bage 50 de milioane, DEGEABA!" Antrenorul Stelei anunta adevarata HEGEMONIE:

Autor: Sport.ro
Luni 08 Aprilie 2013, 16:59

	Raspunsul lui Reghe pentru Porumboiu: "Poate sa bage 50 de milioane, DEGEABA!" Antrenorul Stelei anunta adevarata HEGEMONIE:

Steaua 3-1 Iasi / Laurentiu Reghecampf e convins ca urmeaza hegemonia Stelei in urmatorii ani. Porumboiu sa stea linistit, raspunde antrenorul Stelei.

"Eu imi doresc sa castigam campionatul la cat mai multe puncte diferenta, e doar o dorinta, nu vreau sa imi jignesc adversarii. Dar consider ca ce facem noi la Steaua nu poate face nimeni din campionat. Cred ca in urmatorii 2-3 ani, daca ramanem in aceeasi situatie, nu ne poate opri nimeni, indiferent de ce jucatori aduc. Porumboiu poate sa aduca si 50 de milioane in echipa, tot degeaba. Trebuie sa ai si cu cine sa-i antrenezi.

Repet, nu vreau sa jignesc, cred ca si Vaslui, CFR, Dinamo, Astra, chiar si Rapidul pot ajunge sa faca performanta, insa eu spun ce imi doresc eu.

E usor sa spui ca joci cel mai frumos fotbal din Romania, insa sunt 18 puncte diferenta. Chiar daca Dinamo ar fi la un punct in spatele nostru, va zic ca nu exista nicio echipa care sa ne poata pune probleme. Se poate sa pierdem un meci, insa nu se pot compara cu noi.

La Vaslui, unde am pierdut, trebuia sa conducem in min 60 cu 3-0.

Stiu ca multi or sa reactioneze rautacios, dar eu doar constat ce se intampla in realitate. Puteti sa va uitati pe cifre, asa cum le-am aratat si eu jucatorilor. La fiecare meci le arat unde gresesc, cat alearga, cate ocazii au...", a declarat Laurentiu Reghecampf, la Digi.
 

"Dupa titlul 24 urmeaza 5 ani de seceta! Le recomand domnilor de la Steaua sa fie mai rezervati in declaratii", a declarat aseara Adrian Porumboiu.

Rezultatul autopsiei independente: ”George Floyd a murit prin asfixiere”
BRAT