VIDEO EXCLUSIV Răspunsul lui Gigi Becali pentru căpitanul FCSB: „Când Tănase nu joacă, îl schimb și pe el!”

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 07 Martie 2022, 12:30
Data actualizarii: Luni 07 Martie 2022, 12:33

FCSB s-a impus în duelul cu FC Voluntari din ultima etapă a sezonului regulat, 1-0. 

Roș-albaștrii încheie sezonul regulat la 14 puncte distanță de liderul CFR Cluj, iar odată cu intrarea în play-off și înjumătățirea punctelor distanța se va reduce la șapte lungimi. FCSB a pus capăt seriei de trei meciuri consecutive fără victorie, datorită golului marcat de Octavian Popescu în prelungirile partidei. 

La finalul meciului, căpitanul Tănase, revenit după gripa care l-a ținut departe de teren în penultima etapă, a vorbit despre absența lui Vlad, neinclus în lot după gafa din meciul cu FC Argeș, 0-1, dar și despre criticile pe care patronul le are la adresa tinerilor jucători. Jucătorul a lăsat de înțeles că nu ar fi de acord cu „strategia” lui Gigi Becali, evidențiind că nu toți tinerii au un moral bun. 

Răspunsul lui Gigi Becali pentru Florin Tănase

Patronul vicecampioanei României a vorbit la „Ora exactă în sport” despre declarația făcută de Florin Tănase, punctând că nu îl interesează ce spune jucătorul său. Totodată, Gigi Becali l-a și avertizat pe căpitanul echipei, evidențiind că și pe el îl poate scoate din teren în cazul în care prestațiile sale nu sunt bune. 

„Dacă aia e părerea lui, asta e. Nu mă interesează. Când Tănase nu joacă, îl schimb și pe el”, a răspuns Gigi Becali la PRO X

Declarațiile făcute de Florin Tănase

„Nu pot să mă implic eu, știți prea bine cum e nea Gigi, nu ascultă el sfaturi. Normal că îi afectează când sunt criticați după fiecare meci, moralul unora poate nu e atât de bun, se simt și ei nu prea bine după astfel de critici, dar dacă aceasta este strategia dânsului, așa crede dânsul că îl motivează, sperăm să dea și roade”, a declarat Florin Tănase la finalul meciului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!