Răspunsul lui David Miculescu care-l va face să zâmbească pe Gigi Becali :)

David Miculescu FCSB Gigi Becali UTA Arad Superliga David Miculescu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 08:28
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 08:34

Patronul FCSB-ului îl poate transfera în vară pe jucătorul mult dorit.

În iarna acestui an, Gigi Becali (63 ani) le-a oferit celor de la UTA  500.000 de euro în schimbul lui David Miculescu (21 ani). Însă, oficialii arădeni au solicitat 1 milion de euro pentru atacantul lor. Sumă pe care patronul FCSB-ului nu a dorit să o achite. 

Doar că în vară, Miculescu și-a prelungit contractul cu UTA până în 2024. Iar zvonurile susțin că noua conducere a „Bătrânei Doamne” va construi noul proiect în jurul său. Însă, la finalul meciului cu Dinamo, 1-1, întrebat de viitorul său, vârful de atac nu a infirmat posibilitatea de a ajunge la FCSB din vară. 

„Am văzut și eu, vom vedea ce va fi. Orice jucător e motivat când aude de interes, vreau să demonstrez că merit. Orice jucător vrea să plece în străinătate, dar dacă va fi o ofertă bună din Liga 1, n-aș spune 'nu'”, a declarat David Miculescu la finalul partidei cu Dinamo. 

Gigi Becali: „Mi-ar plăcea ca Miculescu să vină la noi”

Patronul FCSB a precizat că la finalul sezonului, când va afla dacă echipa sa va cuceri titlul, va decide și planul pentru perioada de transferuri. Cu toate acestea, înainte de a înainte o altă ofertă către UTA, Gigi Becali dorește să aibă o discuție cu David Miculescu. 

„Sincer, îmi cam place David Miculescu ăla de pe la UTA. Au fost și niște discuții acum ceva timp, dar nu s-au concretizat. Acum am văzut că băiatul și-ar dori totuși să plece afară. Așa am văzut eu niște declarații.

Mi-ar plăcea să vină la noi, dar să văd ce vom face noi cu titlul, iar de la vară vom încerca să mai avem o discuție cu UTA și cu băiatul.

Vreau să văd clar ce își dorește și băiatul, că dacă el nu vrea să vină la noi, atunci nu mai are rost să facem cu nimeni nicio discuție”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!