Rapid Horatiu Moldovan mita iosif Superliga Victor Angelescu Superliga Horațiu Moldovan

Rapid s-a decis în privința lui Horațiu Moldovan, după gafele comise

FC Voluntari a învins-o pe Rapid București, scor 2-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 August 2023, 23:00
Data actualizarii: Miercuri 09 August 2023, 23:00

Cele două cluburi s-au întâlnit în a patra etapă din noul sezon al Superligii României, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, în fața unei arene aproape plin.

Rapid s-a decis în privința lui Horațiu Moldovan, după gafele comise

Horațiu Moldovan a gafat la cele două goluri primite de Rapid la Voluntari, iar Victor Angelescu, acționarul minoritar al giuleștenilor, a precizat că niciun portar nu-i va lua locul internaționalului român, pentru că există încredere 100% în abilitățile goalkeeperului.

„Nu a avut concurență nici în sezonul trecut și nici acum două sezoane și a ajuns #1 la națională. S-a vorbit mult pe faptul că s-a greșit. El până acum a apărat foarte bine.

A făcut-o foarte bine și la echipa națională. Asta e, a greșit. Sper să nu o mai facă. Nu vrem să aducem niciun portar. Avem 100% încredere în el”, a spus Victor Angelescu la televiziunea DigiSport.

Miță Iosif: „Într-adevăr, a greșit”

Mihai Iosif, antrenorul care a readus-o pe Rapid București în primul eșalon, a vorbit și el despre erorile comise de Horațiu Moldovan și a evidențiat faptul că în mandatul său de la echipa din Giulești portarul a apărat exemplar.

De asemenea, Miță Iosif a evidențiat cât de mult îl îndrăgește pe Horațiu Moldovan și că nimeni nu poate momentan, din interiorul clubului, să-i ia locul de titular.

„Într-adevăr, a greșit Moldovan, dar haideți să vedem câte lucruri uimitoare a făcut Moldovan. În mandatul meu nu a avut nicio gafă! Poate erau meciuri în care putea să facă mai mult, dar nu a făcut nicio gafă.

Eu la 'Moldo' țin extrem de mult. E portarul cu care am promovat. E la sufletul meu, atât ca portar, cât și ca om. Mai sunt portari la Rapid, de valoare, dar destul de tineri în momentul ăsta”, a spus Miță Iosif, tot la DigiSport.

FC Voluntari - Rapid București 2-1

Gazdele au început în forță meciul. Doru Andrei l-a învins pe Horațiu Moldovan în secunda 11 a partidei. Marko Dugandzic a restabilit în doar 11 minute egalitatea, dar Christopher Braun și-a dat autogol în minuul 37 și a readus-o pe FC Volunari în avantaj.

Pe final, Rapid a încercat să smulgă măcar un punct din confruntarea cu ilfovenii, însă giuleștenii nu au dus la bun sfârșit niciun atac. Alb-vișinii au plecat, astfel, de pe stadionul „Anghel Iordănescu” fără niciun punct.


Echipele de start

  • FC Voluntari: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaș, Aliji - Boboc, Crepulja, Rață - Merloi, Nemec, Doru Andrei
  • Rapid București: Moldovan - Braun, Săpunaru, Iacob, Morais - Oaidă, Kait, Pănoiu - Papeau, Dugandzic, Costache
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!