Victor Angelescu Bogdan Lobont Rapid Superliga Bogdan Lobonț

Victor Angelescu, prima reacție după vestea că Lobonț va semna cu Rapid

Rapid poate da lovitura în aceste zile. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 09 August 2023, 22:33
Data actualizarii: Miercuri 09 August 2023, 22:46

Bogdan Lobonț, fostul mare portar al naționalei, se pregătește să revină în Liga 1. 

Bogdan Lobonț revine în Liga 1

Hunedoreanul care a jucat în carieră la Ajax Amsterdam, Fiorentina și AS Roma ar urma să devină antrenor de portari la Rapid, scrie Fanatik. Ideea ar fi avut-o Adrian Iencsi, actualul secund al italianului Cristiano Bergodi. Iencsi și Lobonț au fost colegi la formația giuleșteană și au rămas buni prieteni de două decenii. 

  • Bogdan Lobonț

Victor Angelescu a comentat în premieră, miercuri seara, informația.

"Avem discuții cu Bogdan și sper eu să îl aducem. Pot doar să confirm că suntem în discuții cu el și e o oportunitate pentru noi să-l aducem înapoi la club. Nu are legătură cu gafele lui Moldovan. Nu cred că a făcut prima gafă din cauza unui antrenor cu portarii. Ei mai și greșesc", a declarat Victor Angelescu, la televiziunea Digisport.

Cariera lui Bogdan Lobonț

”Școlit” la Corvinul Hunedoara, Lobonț a mai jucat în România pentru Rapid și Dinamo. Prima experiență în străinătate a fost la Ajax Amsterdam, după care au urmat Fiorentina și AS Roma, în Serie A.

După ce și-a încheiat cariera de jucător, pentru Lobonț a urmat o scurtă perioadă ca antrenor. A pregătit-o pe U Cluj între 2018 și 2019, și a fost foarte aproape de promovarea în prima ligă.

A lucrat apoi în staff-ul lui Cosmin Contra la națională, după care a urmat un an în departamentul de scouting de la AS Roma. Lobonț a fost și selecționerul României U20 între 2021 și 2022, iar în prezent este liber de contract.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!