"Rapid are nevoie de un patron ca Gigi Becali" Ce crezi?

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Martie 2009, 17:02
"Rapid are nevoie de un patron ca Gigi Becali" Ce crezi?

Gigi Becali le-a facut o aroganta stelistilor si a amenintat ca vinde Steaua: Rapid si Urziceni au fost echipele cu care patronul din Ghencea spunea ca ar lua campionatul in numai un an! Si fostii rapidisti cred ca un patron ca Gigi Becali le-ar prinde bine giulestenilor! Vezi ce spune Maldarasanu:

"Pai dupa toate cate s-au intamplat acolo, jucatorii de la Rapid ar fi multumiti sa stie ca cineva le este patron. Ar avea nevoie de stabilitatea financiara pe care o da un patron ca Gigi Becali. Ar fi ceva extraordinar sa se poata antrena fara a avea probleme financiare, si normal ca atunci randamentul ar fi altul", a spus Marius Maldarasanu, unul dintre cei mai iubiti rapidisti din ultimul deceniu!

"Totusi, mi-e greu sa cred ca acest lucru se poate intampla, mai ales ca dincolo de faptul ca ar fi bine pentru clubul Rapid, pentru suporteri ar ramane totusi acel Gigi Becali care vine de la o mare rivala, Steaua Bucuresti, si e normal ca acest lucru sa nu le pice bine", a mai spus Maldarasanu.

Fundasul Octavian Abrudan a declarat, miercuri, ca formatia Steaua, viitorul adversar in Liga I al echipei FC Brasov, este una dintre gruparile rivale la un loc pentru participarea in sezonul viitor al Cupei UEFA.

"Steaua are un lot valoros si indiferent cine intra in teren poate face fata oricarui adversar. Steaua este una dintre echipele care se bate la titlu, dar si una dintre formatiile cu care noi ne luptam pentru un loc in Cupa UEFA. Avand in vedere ca si noi si ei ne aparam foarte bine, este posibil sa fie un meci fara multe goluri, dar este clar ca noi vrem sa castigam si vom face totul pentru acest lucru", a spus Abrudan.

”Dialogul surzilor”. Deputații nu au fost în stare să poarte o discuție prin telefon
BRAT