Răducioiu critică performanța slabă a Petrolului: "Nu merită să joace în play-off"

Florin Raducioiu FCSB Petrolul Ploiesti Superliga Superliga Florin Răducioiu
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 04 Martie 2024, 08:18
Data actualizarii: Luni 04 Martie 2024, 08:32
FCSB și-a consolidat prima poziție în clasamentul Superligii după victoria la limită, scor 1-0, în fața Petrolui Ploiești. Florin Răducioiu nu s-a ferit de cuvinte, criticând jocul slab prestat a clubului ploieștean.

Într-un meci decisiv pentru echipa din Ploiești, gazdele au învins cu scorul de 1-0, rezultând eliminarea Petrolului din cursa pentru play-off. Florin Răducioiu a criticat joacul prahovenilor subliniind că, în opinia sa, Petrolul nu merita sub nicio formă un loc în play-off.

După meci, Florin Răducioiu nu s-a ferit de cuvinte, descriind confruntarea dintre liderul clasamentului și echipa de pe locul zece ca fiind extrem de slabă.

  • Florin Răducioiu

Răducioiu despre jocul Petrolului

"A fost un meci foarte urât, puțin spectaculos. Am văzut un joc foarte dur, întrerupt mai tot timpul. Din păcate, această echipă a Petrolului nu merită să joace în play-off. Mai ales în această seară și pe tot parcursul sezonului au arătat că nu merită. În seara aceasta nu au existat din punct de vedere ofensiv. Nu au pus nicio amenințare portarului Târnovanu"

"Fotbalul nu iartă, și această echipă nu merita să se califice," a declarat Florin Răducioiu pentru Prima Sport.

FCSB - Petrolul Ploiești

Singurul gol al partidei a fost marcat de Luis Phelipe din pasa lui Florinel Coman, în primul  minut al reprizei a doua.

În urma victoriei de duminică seară, FCSB rămâne în vârful clasamentului cu 64 de puncte, în timp ce Petrolul Ploiești a rămas pe zece, cu 35 de puncte.

În ultima etapă, FCSB o va întâlni pe Rapid, pe Arena Națională, în timp ce Petrolul Ploiești va primi vizita lui Sepsi.

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!