Radoi, sustinut de cel mai mare antrenor roman: "Nici eu n-am licenta si am luat Cupa UEFA". Ce spune Mircea Lucescu despre noul antrenor al Stelei

Radoi, sustinut de cel mai mare antrenor roman: "Nici eu n-am licenta si am luat Cupa UEFA". Ce spune Mircea Lucescu despre noul antrenor al Stelei

Numit in functia de director sportiv la Steaua, tocmai pentru a putea sta pe banca tehnica, Mirel Radoi are parte de sprijin din partea celui mai bun antrenor roman al momentului, Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu ii tine partea lui Radoi in scandalul iscat dupa instalarea acestuia si dupa ce mai multi antrenori au amenintat chiar ca vor reclama acest artificiu facut de Steaua pentru a-l putea pune pe banca pe fostul capitan.

Lucescu este de parere ca Mirel Radoi ar putea deveni un tehnician foarte bun, chiar daca nu a avut pana acum posibilitatea sa obtina licenta PRO, din partea Scolii Federale de Antrenori. Antrenorul lui Sahtior spune ca nici el nu detine vreo diploma, dar ca asta nu l-a impiedicat sa faca performanta.

"N-are nevoie de scoala ca sa fie antrenor. Nici eu n-am diploma si tot am castigat Cupa UEFA cu Sahtior.

Daca are valoare, se va impune intr-un fel, si impotriva scolii, si impotriva regulamentului. Problema e daca poate sa convinga jucatorii ca el poate sa le transmita foarte mult din experienta lui.

Nu mai conteaza. Eu nu facut niciun fel de scoala, nu stiu, atunci erau si alte vremuri", a spus Mircea Lucescu, citat de Digisport.

De asemenea, Lucescu a spus: "Problema e daca Radoi e pregatit sa-si asume o asa responsabilitate, daca va reusi sa obtina rezultate. In cazul asta, totul va fi in regula. Daca nu se va intampla asta, cariera lui va fi oprita din acel moment. Dar stie el foarte bine ce risc si-a asumat. Totul va depinde de rezultatele obtinute si de intelegerea pe care o va avea cu conducerea clubului", a mai spus antrenorul lui Sahtior Donetsk.

In varsta de 34 de ani, Mirel Radoi a fost numit antrenor al Stelei in urma cu o luna de zile. Oficial, acesta va ocupa functia de director sportiv.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies