Prosport / Sdrobis: "Steaua l-a chinuit pe Badea ca pe Hristos. Lacatus nu-i raspundea nici la salut"

Autor: Sport.ro
Luni 24 Martie 2008, 11:08
FIARA URECHEATA DE PARINTE

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

"Fiara" e urecheata de "Parinte". Sdrobis, antrenorul care l-a descoperit pe Vali Badea, spune ca atacantului nu i s-au dat prea multe sanse la Steaua si ca Lacatus nu ii raspundea nici macar la salut:

"L-au chinuit pe Badea la Steaua ca pe Hristos. Prin curte Marius Lacatus, un mare jucator dar de care ma indoiesc ca antrenor,  nici macar nu-i raspundea la salut. Era un nimeni si  acum iata ca iar a renascut. S-ar putea ca golul lui sa decida sorta campionatului. Eu l-am sfatuit mereu sa aiba rabdare si incredere sa o bage in poarta. Cand ma uitam la jocurile Stelei ma rugam , dar acum ma rog doar cand joaca Badea. La meciul cu UTA am zis sa castige Steaua doar daca joaca Badita, daca nu sa piarda. Badea nu e un jucator tehnic si nici destept dar are lipici la gol ceea ce este cel mai important. Da goluri istorice si asta face bine la moralul lui", a spus Sdobis, dupa ce Badea a adus golul salvator in meciul cu UTA

Vezi mai multe pe Prosport

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Toader lucrează la o nouă OUG prin care vrea să modifice iar codurile penale
BRAT