Propunere IREALA! Face credit de 500 000 de euro si pune PARIU ca ia titlul! Antrenorul care se autopropune la FCSB si raspunsul lui Becali: "Are instinct de ANACONDA"

Propunere IREALA! Face credit de 500 000 de euro si pune PARIU ca ia titlul! Antrenorul care se autopropune la FCSB si raspunsul lui Becali: "Are instinct de ANACONDA"

Becali e in plina perioada de recrutare. Il cauta pe antrenorul care sa-i aduca titlul dupa 5 ani.

Ionut Chirila se autopropune la FCSB. Fostul antrenor de la Tg. Mures si Chiajna e gata sa riste 500 000 de euro! Garanteaza titlul cu un credit in banca!

"Steaua, cu de trei ori mai putini bani, poate face de trei ori mai mare performanta. Semnez si garantez! Daca sunt antrenor la Steaua, garantez cu credit la banca, cu credit colateral de 500 000 de euro ca iau titlul. Daca pierd titlul, Gigi poate sa-mi ia banii, iar eu ii restitui toate salariile", a spus Chirila la GSP Live.

 

"Are instinct de anaconda"

 

Chirila nu se teme de eventuale conflicte cu Becali.

"Numirile de antrneori la FCSB nu s-au facut pe criterii de competenta. Nu sunt de acord cand lumea il ataca pe Gigi Becali pentru ca se baga la el la echipa. Are miros si instinct de anaconda. Daca sumte ca e un om slab, il calca pe cam. Gigi se baga pentru ca el face anumite greseli. Un antrenor care ajunge la Steaua trebuie sa treaca anumite etape: copii, juniori, nationala de juniori, 3-4 echipe de liga a 2-a, echipa nationala de tineret si 3-4 echipe de Liga 1. Asa cum am facut-o eu!", a spus Chirila la GSP Live.

 

Becali: "Lasati-ma... Bine, o sa vad daca-l iau pe Chirila"

 

In direct la PRO X, Gigi Becali a comentat posibilitatea ca Ionut Chirila sa-i urmeze lui Teja la FCSB: "Nu vreau acum sa vorbesc. Nu-l stiu pe Ionut Chirila, nu stiu ce a antrenat. Ma faceti sa vorbesc... O sa vad, poate il aduc pe Ionut Chirila, sa vedem!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișorenii și-au făcut provizii înainte de carantină. Tinerii au ieșit la terase
BRAT

Modifică setările cookies