"Promit sa luam titlul si mai aduc un jucator la CFR! Vreau finala Europa League in 2012"

CFR Cluj Iuliu Muresan Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Ianuarie 2009, 23:50
Data actualizarii: Vineri 30 Ianuarie 2009, 23:56
Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat vineri seara, la reintoarcera echipei din cantonamentul din Antalya, ca "feroviarii" au efectuat cea mai buna pregatire de cand se afla la conducerea clubului clujean.

"A fost cea mai buna pregatire de cand sunt eu presedinte. Desi pregatirea a fost dura nu s-a accidentat nimeni. Suntem pe un drum bun. Cautam formula ideala de echipa, dar mai sunt inca destul jocuri amicale pana la inceperea campionatului. Oricum, avem cea mai buna echipa si promit ca vom lua titlul", a declarat Muresan.

Oficialul campioanei sustine ca in Gruia ar mai putea ajunge un fotbalist. "S-ar putea sa mai aducem un jucator. In privinta plecarilor nu e nimic sigur. Ar putea sa mai plece inca un jucator. Jucatorii pe care i-am transferat sunt valorosi si incearca sa se impuna. Grupul i-a primit bine, iar acum ei trebuie sa se lupte pentru titularizare", a adaugat presedintele Iuliu Muresan.

Iuliu Muresan spune ca si-ar dori ca CFR sa evolueze in finala Europa League din 2012 de la Bucuresti. "Ar fi bine sa fim in finala Europa League. Pana atunci o sa avem o echipa mai buna. Noi in fiecare sezon incercam sa intarim lotul", a conchis Muresan.

Jucatorii CFR-ului au primit doua zile libere dupa stagiul din Turcia, luni fiind programat urmatorul antrenament al echipei. Marti, pe stadionul CUG, clujenii vor disputa o partida de verificare in compania divizionarei secunde FC Bihor. Apoi, lotul campioanei va pleca in Turcia pentru al doilea cantonament al iernii programat in perioada 5-15 februarie.

 

 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!