Dinamo Liga I Razvan Oprea Superliga

PATRON LA DINAMO! Proiect fara precedent in fotbalul romanesc: suporterii se coalizeaza pentru a cumpara clubul de la Negoita

Ionut Negoita a anuntat de mai multe ori in ultimele luni ca e dispus sa renunte la Dinamo, iar un grup de suporteri ai lui Dinamo a pus la cale un plan fara precedent in fotbalul romanesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Ianuarie 2018, 11:24
Data actualizarii: Miercuri 10 Ianuarie 2018, 11:41

Dinamo isi poate gasi stralucirea de alta data sub conducerea suporterilor! Asta cred mai multi fani dinamovisti, care s-au coalizat pentru crearea unui plan prin care sa preia fraiele clubului.

Gazeta Sporturilor scrie ca un grup de suporteri din care face parte si actorul Razvan Oprea, cunoscut si pentru rolul sau din serialul Atletico Textila, intentioneaza sa demareze o "cheta" pentru strangerea de fonduri in vederea cumpararii lui Dinamo.

"Este o initiativa pe care eu o am impreuna cu alti dinamovisti convinsi, ca si mine, care tin cu Dinamo de cand se stiu. Sunt implicati in cadrul acestor discutii si oameni din istoria echipei. Noi speram ca acest proiect sa capete o forma juridica si legala in cateva saptmani. Voi reveni si eu cu noi detalii despre termenul acestor demersuri pe care noi le facem acum pentru a obtine o forma legala prin care sa ne organizam. Apoi, in aceasta forma legala se vor implica toti fanii echipei, pentru ca Dinamo are forta sa aduce sute de mii de oameni in jurul acestui proiect", a spus Razvan Oprea pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

Potrivit actorului, initiatorii demersului isi doresc un proiect asemanator celui de la Bayern Munchen, cu o societate comerciala care sa administreze clubul, palmaresul si identitatea ce apartin unei asociatii non-profit.

"Din informatiile pe care le am de la anumite surse, cred ca domnul Negoita foloseste aceste lucruri prin intermediul acelei asociatii care a preluat activele de la asociatia domnului Badea. Sunt convins ca aceste active sunt folosite si nu detinute de catre domnul Negoita", mai spune el.

"Noi, suporterii dinamovisti, vom strange acesti bani. Am credinta ca masa uriasa de suporteri pe care noi credem ca Dinamo o are este foarte devotata si are si capacitatea de a se organiza si de a produce o explozie in fotbal. Daca acest lucru se va intampla, vom avea de-a face cu o revolutie in fotbalul romanesc",
a adaugat acesta.

Potrivit lui Razvan Oprea, bugetul pentru sustinerea clubului ar putea fi asigurat daca 500.000 de fani ar cotiza lunar cu suma de 15 lei!

"In doua-trei saptamani voi anunta echipa noastra si pe cei care vor fi implicati in acest proiect. Fara acordul lor, nu pot spune inca nimic. Imediat ce vom finaliza aceste discutii si vom fi clari intre noi, vom iesi sa anuntam despre ce e vorba", a mai spus Oprea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!