ProcesoLiga 1! CFR Cluj poate merge la TAS, după ce FRF i-a dat dreptate lui Alex Chipciu

alex chipciu CFR Cluj Universitatea Cluj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 12:31
Data actualizarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 12:31

Alex Chipciu (33 de ani) a câștigat procesul cu fostul său club, CFR Cluj, alături de care a câștigat nu mai puțin de trei titluri în România.

Ajuns la rivala campioanei României, Universitatea Cluj, Chipciu a primit o veste bună din partea Comisiei de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal.

Alex Chipciu a câștigat procesul cu CFR Cluj! Ardelenii pot merge la TAS

Internaționalul are de primit o sumă de bani de la fosta sa echipă, după ce i-a fost reziliat contractul. Banii ar reprezenta salariile restante pe care acesta trebuie să le primească de la CFR Cluj.

Federația Română de Fotbal i-a dat dreptate lui Alex Chipciu, dar CFR Cluj poate ataca decizia la TAS, după cum a anunțat forul condus de Răzvan Burleanu.

"Obligă CFR Cluj la plata către jucătorul Alexandru Chipciu a diferenței de plată conform acordului de încetare, precum și a taxei de procedură în recurs. Definitivă și executorie pe plan intern. 

Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 26.01.2023, în ședință nepublică, la sediul LPF", a transmis FRF.

Chipciu a evoluat între 2020 și 2022 pentru CFR Cluj, timp în care a avut cel mai mare salariu din Superligă, 30.000 de euro pe lună.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!