EXCLUSIV Probleme pentru Gigi Becali! Fiorentina a stabilit suma de transfer pentru Louis Munteanu 

louis munteanu FCSB Fiorentina Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Mai 2024, 20:41
Data actualizarii: Marti 14 Mai 2024, 20:53

Gigi Becali a început negocierile pentru transferul lui Louis Munteanu (21 de ani), însă patronul campioanei s-ar putea confrunta cu anumite probleme. 

Pentru Louis Munteanu, care aparține de Fiorentina, Gigi Becali este gata să ofere între 600.000 și 700.000 de euro. Potrivit informațiilor sport.ro, gruparea din Serie A nu este dispusă să-l cedeze pe atacantul român decât pentru aproximativ 2,5 milioane de euro.

„Până acum n-am putut să vorbim că era sub contract, nu poți să zici că am eu vreo influență, ceva. De Kiki vorbim de săptămâna viitoare, când terminăm. Cu Louis Munteanu vorbim acum dacă tot a venit (n.r. - Pietro Chiodi). 

Louis e marcator. Eu am spus că dau 600-700.000, dar probabil că o să vină cu niște condiții. Nu numai Louis Munteanu, o să vină și alt atacant”, a spus Gigi Becali.

Transferat în 2020 pentru 1,7 milioane de euro de Fiorentina, Louis Munteanu a jucat, până acum, doar pentru grupele de juniori ale echipei toscane. Nu a debutat în Serie A, deși a fost rezervă în mai multe partide. Potrivit site-urilor de specialitate, atacantul român are o cotă de piață de 1,5 milioane de euro.

Ce scrie presa din Italia despre situația lui Louis Munteanu

Publicația ViolaNews vorbește despre aceeași sumă pentru internaționalul român, adăugând informația potrivit căreia Fiorentina ar dori și un procent de 20% dintr-un posibil viitor transfer.


Gigi Becali anunță transferuri la FCSB! (14.05.2024) pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!