VIDEO Gigi Becali anunță prima plecare de la FCSB: ”Îi mulțumim, dar nu mai merge”

Gigi Becali FCSB Ovidiu Popescu Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Mai 2024, 12:39
Data actualizarii: Marti 14 Mai 2024, 12:39

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, pregătește o campanie spectaculoasă de transferuri în vară.

După titlul câștigat în acest sezon, omul de afaceri țintește intrarea în grupele UEFA Champions League, performanță care i-ar aduce în conturi sume uriașe de bani.

Chiar dacă a câștigat titlul, Becali este gata să se despartă de un jucător important: Ovidiu Popescu (30 de ani) este gata să plece de la FCSB, acolo unde evoluează de opt ani. Mijlocașul s-ar fi înțeles cu Sepsi OSK.

Gigi Becali îi anunță plecarea lui Ovidiu Popescu

Întrebat despre situația lui Ovidiu Popescu, finanțatorul noii campioane s-a limitat să spună că acesta ar avea șanse mici să mai joace în noul sezon.

„Băi, eu nu vorbesc la ora asta decât Champions League și atât, nu există pentru mine la ora asta Europa League. Nu! Când am intrat acolo, în război, vreau să fiu biruitor. Să ridic sabia la final, sus. 

Eu n-am fost niciodată și n-o să fiu până mor eu. Eu când cer, cer locul unu și punct. Al doilea nu-l vreau. Dacă Domnul nu vrea să mi-l dea, e altceva”, a spus Gigi Becali.

În acest sezon, Ovidiu Popescu a reușit să strângă 36 de meciuri pentru cei de la FCSB, reușind să înscrie și un gol și să ofere o pasă decisivă.

În 2016, Gigi Becali plătea 200.000 de euro pentru a-l transfera pe mijlocaș de la ACS Poli Timișoara.

Câți bani poate încasa FCSB în scenariul SF al lui Gigi Becali

Gigi Becali țintește acum  un parcurs senzațional în cupele europene. Omul de afaceri a anunțat că nu va da prime jucătorilor pentru câștigarea titlului, ci doar dacă aceștia vor aduce bani în conturile clubului.

Acest lucru este posibil doar cu un parcurs cât mai bun în competițiile organizate de UEFA. FCSB va începe din primul tur preliminar, iar dacă va reuși să treacă va fi recompensată cu 280.000 de euro.

Suma primită din partea UEFA va crește în următoarele două tururi preliminare. În turul doi și trei, FCSB ar putea primi 380.000, respectiv 480.000 de euro.

În play-off, FCSB ar putea încasa nu mai puțin de cinci milioane de euro, iar accederea în grupe este premiată cu 15,6 milioane de euro. În total, dacă i-ar îndeplini visul lui Gigi Becali, Florinel Coman și compania ar aduce în conturile clubului din Berceni nu mai puțin de 21,7 milioane de euro!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!