universitatea craiova - rapid Rapid Sorin Cartu Superliga Univ. Craiova Liga 1

EXCLUSIV Probleme la Universitatea Craiova? Ce a remarcat Sorin Cârțu la jucătorii săi: „E un punct nevralgic”

Sorin Cârțu a vorbit în exclusivitate la PRO Arena, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 11:51
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 12:02

În primul meci al Superligii, Universitatea Craiova a întâlnit-o pe Sepsi. După ce au condus cu 2-0, oltenii au fost egalați de covăsneni în ultimele minute de joc. În turul cu Vllaznia, albanezii au înscris imediat după fluierul începerii reprizei secunde. În meciul cu 'U' Cluj, ardelenii au deblocat tabela la doar șase minute de la startul partidei, iar Rapid "a furat" cele trei puncte în începutul părții a doua.

Trupa de pe Ion Oblemenco nu a reușit, până în clipa de față, nicio victorie în actuala stagiune a Superligii. Sorin Cârțu a remarcat, însă, care este problema cu exactitate la jucătorii din Craiova.

Cârțu: „I-am atenționat”

„Am mai spus-o și aseară. E un punct nevralgic la noi, l-am atenționat într-o discuție cu ei, dar văd că încă nu se remediază: acela al superficialității. Foarte multe puncte se pierd și în campionatul trecut și primele cinci jocuri pe care le-am avut, toate au fost marcate de niște superficialități.”, a spus Cârțu.

Universitatea Craiova - Rapid 0-1

Partida de pe Ion Oblemenco a început brutal, nu mai puțin de patru jucători au văzut cartonașul galben în prima parte a jocului. Grigore (6'), Vătăjelu (9'), Căpățînă (11') și Kait (25') au fost avertizați de centralul Fesnic. Lista a continuat și în a doua repriză, dar doar de partea Craiovei: Baiaram (65'), Koljic (77') și Crețu (87').

În prima repriză, Universitatea a fost echipa mai bună, dar, Adrian Mutu și-a ghidat mai bine echipa la pauză, iar Alexandru Ioniță II a primit o pasă excelentă de la Kait și a deblocat tabela în minutul 51. 

Rapid a înșfăcat cele trei puncte pe Ion Oblemenco și sunt deja la a doua victorie în actuala stagiune a Superligii. Următoarea partidă pe care o vor disptua va fi cu FC Argeș, iar oltenii vor face deplasarea la Zorya pentru turul al treilea preliminar din Conference League.

Modifică setările cookies