CFR Cluj Andrea Mandorlini daniel birligea Superliga Superliga Andrea Mandorlini

Probleme la CFR Cluj! Andrea Mandorlini a dezvăluit motivul pentru care l-a schimbat pe Daniel Bîrligea

CFR Cluj - Oțelul Galați s-a încheiat 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Octombrie 2023, 23:37
Data actualizarii: Luni 23 Octombrie 2023, 23:36

Cele două echipe s-au înfruntat în a 13-a etapă din sezonul regulat al Superligii României pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia. CFR Cluj și Oțelul Galați au împărțit punctele în urma remizei albe.

Probleme la CFR Cluj! Andrea Mandorlini a dezvăluit motivul pentru care l-a schimbat pe Daniel Bîrligea

După meci, Andrea Mandorlini a vorbit despre evoluția elevilor săi și a subliniat faptul că l-a scos de pe teren pe Daniel Bîrligea, pentru că fotbalistul a suferit o problemă musculară.

„Nu sunt mulțumit cu acest rezultat de egalitate, ne doream să câștigăm. Nu am făcut o seară foarte bună. Oțelul s-a închis bine și am avut răbdare. Astăzi, din păcate, am avut acea problemă. A trebui să-l schimbăm pe Bîrligea, cu acea problemă musculară.

Sava nu a avut intervenții foarte, foarte importante. Așa sunt, din păcate, unele meciuri. Ne-am creat câteva șanse de a marca, dar nu am reușit să înscriem.

Astăzi am avut câteva șanse de a marca împotriva unei echipe care nu joacă cel mai frumos fotbal, care se închide foarte mult, dar fiecare joacă cum vrea. Cred că în seara asta puteam face mai mult.

Camora nu e bine momenta. Poate cu Farul. Bîrligea, să vedem. După 20 de minute se ținea de bicepsul femural. M-am gândit că e o problemă acolo. Avem mulți jucători accidentați, dar sperăm să reușim”, a spus după meci Andrea Mandorlini, antrenorul ardelenilor.


Echipele de start

  • CFR Cluj: Sava - Mogos, Kresic, Ajeti, Morgan - Cvek, Muhar, Deac - Otele, Juricic, Bîrligea
  • Oțelul Galați: Dur-Bozoancă - Zhelev, Cisse, Lovric, Gomes - Cisotti, Lopez, Teles - Frederic, Pop, Tănasa

CFR Cluj - Oțelul Galați 0-0

În urma acestui rezultat de egalitate, CFR Cluj a irosit șansa de a se apropia la un singur punct de liderul FCSB și rămâne la trei lungimi în spatele vicecampionilor, pe locul doi în clasament.

În următoarea etapă, ardelenii se vor duela cu campioana en-titre, Farul Constanța, luni, 30 octombrie, de la ora 20:30, în timp ce Oțelul Galați va primi vizita lui FC Hermannstadt sâmbătă, 28 octombrie, ora 14:00.

  • Ambele meciuri vor fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro la orele programate
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!