"Printul" RELOADED! Ce mesaj a avut Cristea pentru suporterii care il contesta, dupa primul gol reusit in tricoul Stelei:

Autor: Sport.ro
Duminica 15 Septembrie 2013, 08:53

	"Printul" RELOADED! Ce mesaj a avut Cristea pentru suporterii care il contesta, dupa primul gol reusit in tricoul Stelei:

STEAUA 5-0 SAGEATA | Adrian Cristea a marcat primul gol in tricoul Stelei

"Ma bucur ca am marcat, ma bucur ca am reusit sa castigam. Indiferent in ce competitie jucam, trebuie sa fim concentrati si determinati. E important ca am castigat, nu neaparat ca am dat eu gol, dar cum v-am zis, nu pot decat sa ma bucur."

"In seara asta am intrat bine in meci si am inscris repede, ceea ce ne-a ajutat. Vom vedea la ora meciului ce se va intampla cu Schalke, speram sa incepem cu dreptul, ne bucuram ca suntem printre cei mai buni."

"Un egal sau o victorie ar fi un rezultat extraordinar la Schalke. Ne dorim sa trecem mai departe si ne vom bate cu toate echipele din grupa. Nemtii au jucatori buni, insa ne vom bate de la egal la egal cu ei. Eu ma voi bucura de aceasta competitie, sper sa joc si sa o fac bine, apoi sa ne bucuram de calificare."

"Nu am nicio problema cu fanii care m-au injurat. E rau atunci cand nu te baga in seama. Eu nu ma gandesc sa cuceresc pe nimeni, importante sunt obiectivele echipei, nu obiectivele personale ale unui jucator."

"Ma simt foarte bine la Steaua, m-am antrenat foarte bine si am fost primit bine la Steaua. E o atmosfera foarte buna la Steaua, prielnica performantei", a declarat Adrian Cristea dupa victoria cu Sageata.

Bulgaria va scăpa de MCV. Comisia Europeană: ”Progresele înregistrate, suficiente”
BRAT