Sergiu Hanca FCSB Petrolul Ploiesti Superliga Sergiu Hanca

UPDATE | Verdict dur în cazul accidentării lui Sergiu Hanca. S-a aflat cât va lipsi jucătorul lui Petrolul Ploiești

Petrolul Ploiești a reușit să smulgă un punct în meciul cu FCSB, scor 2-2, însă a suferit o pierdere importantă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2023, 21:33
Data actualizarii: Marti 31 Octombrie 2023, 21:37

UPDATE 31.10.2023 | În urma RMN-ului efectuat de Sergiu Hanca, s-a descoperit că jucătorul ar fi suferit o accidentare mult mai gravă și va trebui să se opereze, anunță gsp.ro. În aceste condiții, fotbalistul ar urma să lipsească aproximativ patru luni, luna martie fiind pronosticul pentru revenirea pe teren.


În minutul 26 al meciului, Sergiu Hanca a fost accidentat grav de Dawa, în flancul drept, fiind nevoit să părăsească terenul.

La finalul partidei, jucătorul lui Petrolul a plecat de la stadion sprijinindu-se în cârje. Valeriu Răchită susține că a discutat cu doctorul „lupilor” și că acesta i-a transmis că Hanca ar fi suferit o ruptură de gradul doi.

Hanca a suerit o entorsă de gradul doi

„Am discutat cu medicul echipei Petrolul, cu domnul doctor Miu, este o entorsă de gradul doi. I-a mobilizat piciorul. I s-a umflat glezna foarte tare pentru că i s-au spart ceva vase de sânge.

Imediat i s-a umflat glezna. I-a mobilizat-o și dacă nu azi, cel mai târziu mâine o să facă ceva investigații. Sperăm să nu fie ceva grav”, a declarat Valeriu Răchită, pentru Fanatik.

Joyskim Dawa a văzut doar cartonașul galben pentru intrare la Hanca, însă și-a primit pedeapsa de la Gigi Becali, care l-a schimbat zece minute mai târziu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!