Primul transfer OFICIAL al Stelei: "Va asigur ca venirea la Bucuresti nu ma va schimba!" Cel mai ciudat vis: "Am visat ca eram coleg cu Reus si vorbeam in romana" :)
Miercuri 16 Mai 2018, 11:10

Primul transfer OFICIAL al Stelei: "Va asigur ca venirea la Bucuresti nu ma va schimba!" Cel mai ciudat vis: "Am visat ca eram coleg cu Reus si vorbeam in romana" :)

Qaka este la doar un pas de a ajunge la Steaua, insa primul transfer efectuat de stelisti pentru aceasta vara este cel al lui Olimpiu Morutan.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Morutan a fost achizitionat de Gigi Becali inca din iarna, dar a fost lasat sa joace la Botosani in partea a doua a campionatului, urmand sa se alature echipei imediat dupa incheierea sezonului. Fotbalistul pentru care s-au platit 700.000 de euro da asigurari ca nu se va schimba o data cu venirea la Bucuresti si va incerca sa-si castige cat mai rapid un loc de titular.

"Orice jucator isi doreste sa ajunga la un club mare. Sunt fericit ca mi s-a oferit aceasta sansa, dar va asigur ca transferul in Bucuresti nu ma va schimba. Voi ramane acelasi baiat echilibrat si ponderat. Ma interesează doar sa muncesc, sa cresc si sa-mi ajut colegii pentru a face impreuna performanta. Dacă n-ai presiune, nu simti ca traiesti! Sunt motivat sa dau maximum, sa fiu puternic. Stiu ce ma asteapta, dar nu mi-e teama de nimic. Vreau, deocamdata, sa-mi fac treaba la Botosani in etapele care au mai ramas, apoi abia astept sa intru in vestiarul Stelei!",
a declarat Olimpiu Morutan pentru gsp.ro.

Morutan a dezvalut si care a fost cel mai ciudat vis al sau din ultima perioada: "M-am uitat recent la un meci al lui Dortmund, iar peste noapte am visat ca eram coleg cu Reus si comunicam in limba romana".

Steaua a platit 700.000 de euro pentru 80% din drepturile federative ale jucatorului. Morutan va avea un salariu de 10.000 de euro pe luna.Klaus Iohannis, despre Pilonul II de Pensii: Se face ping-pong cu declarații. Îi somez pe guvernanți să-și revină
BRAT