Primul transfer OFICIAL al Stelei: "Va asigur ca venirea la Bucuresti nu ma va schimba!" Cel mai ciudat vis: "Am visat ca eram coleg cu Reus si vorbeam in romana" :)
Miercuri 16 Mai 2018, 11:10

Primul transfer OFICIAL al Stelei: "Va asigur ca venirea la Bucuresti nu ma va schimba!" Cel mai ciudat vis: "Am visat ca eram coleg cu Reus si vorbeam in romana" :)

Qaka este la doar un pas de a ajunge la Steaua, insa primul transfer efectuat de stelisti pentru aceasta vara este cel al lui Olimpiu Morutan.

Morutan a fost achizitionat de Gigi Becali inca din iarna, dar a fost lasat sa joace la Botosani in partea a doua a campionatului, urmand sa se alature echipei imediat dupa incheierea sezonului. Fotbalistul pentru care s-au platit 700.000 de euro da asigurari ca nu se va schimba o data cu venirea la Bucuresti si va incerca sa-si castige cat mai rapid un loc de titular.

"Orice jucator isi doreste sa ajunga la un club mare. Sunt fericit ca mi s-a oferit aceasta sansa, dar va asigur ca transferul in Bucuresti nu ma va schimba. Voi ramane acelasi baiat echilibrat si ponderat. Ma interesează doar sa muncesc, sa cresc si sa-mi ajut colegii pentru a face impreuna performanta. Dacă n-ai presiune, nu simti ca traiesti! Sunt motivat sa dau maximum, sa fiu puternic. Stiu ce ma asteapta, dar nu mi-e teama de nimic. Vreau, deocamdata, sa-mi fac treaba la Botosani in etapele care au mai ramas, apoi abia astept sa intru in vestiarul Stelei!",
a declarat Olimpiu Morutan pentru gsp.ro.

Morutan a dezvalut si care a fost cel mai ciudat vis al sau din ultima perioada: "M-am uitat recent la un meci al lui Dortmund, iar peste noapte am visat ca eram coleg cu Reus si comunicam in limba romana".

Steaua a platit 700.000 de euro pentru 80% din drepturile federative ale jucatorului. Morutan va avea un salariu de 10.000 de euro pe luna.VIDEO PROTVPLUS.RO

Viceprimarul din Galați spune că turiștii evită orașul pentru că nu găsesc ”droguri, sex și păcănele”. ”E treaba lor”