Primul transfer al Universității Craiova, confirmat! O nouă mutare pregătită de olteni: „Are calitate!”

Universitatea Craiova Laszlo Balint raul silva Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 18:08
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 18:12

Universitatea Craiova l-a transferat în această vară pe Raul Silva (32 de ani), ultima oară legitimat la Braga, în Portugalia.

Laszlo Balint, antrenorul echipei din Bănie, a vorbit în termeni laudativi despre noua achiziți a oltenilor.

„Avem nevoie de întăriri în zona fundașilor centrali. Este un jucător pe care clubul l-a dorit de mai multă vreme și au existat discuții de mai mult timp. Negocierile nu au fost deloc ușoare, dar totul este bine când se termină cu bine.

Sperăm să ajungă cât se poate de repede la nivelul echipei. Sper ca la ora primului meci oficial să fie apt din toate punctele de vedere. Este un jucător cu o calitate foarte bună, care evoluează pe un post deficitar”, a declarat Balint.

Universitatea Craiova vrea să transfere un atacant

Sorin Cârțu, președintele CS Universității Craiova, a anunțat că oficialii clubului sunt în momentul de față în căutarea unui atacant central.

„Căutăm şi un atacant central, pentru a le crea concurenţă lui Markovic şi Koljic. Urmărim în special creşterea tinerilor care au dat randament bun anul trecut, Screciu, Baiaram şi Markovic, o maturizare rapidă a lor”, a spus Sorin Cârţu.

Silva, primul jucător transferat Universitatea Craiova

Raul Silva, fotbalist cu 137 de meciuri în prima ligă din Portugalia, va sosi la Universitatea Craiova din postura de jucător liber de contract și va semna o înțelegere valabilă două sezoane, anunță jurnalistul Pedro Sepulveda, de la SIC Noticias.

Experimentatul stoper și-a început cariera în Brazilia, însă cele mai importante realizărie le-a avut în Portugalia, la Braga, unde a strâns 20 de meciuri în Europa League și a cucerit două trofee pe plan intern - Cupa (2021) și Cupa Ligii (2020).

În 2019, site-ul de specialitate Transfermarkt.com îl cota pe Raul Silva la 5 milioane de euro. În prezent, valoarea brazilianului este estimată la doar un milion de euro.

14 goluri în 113 meciuri a strâns Raul Silva în tricoul celor de la Braga

19 partide și două reușite a avut Silva în sezonul trecut, la Braga și Estoril

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!