Universitatea Craiova Arminia Bielefeld Superliga

GALERIE FOTO Universitatea Craiova s-a distrat cu o echipă care a retrogradat din Bundesliga, în primul meci cu Laszlo Balint pe bancă

Universitatea Craiova s-a distrat în primul amical al verii și primul meci cu Laszlo Balint pe banca tehnică.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 20:14
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 20:22

Oltenii au câștigat cu 4-1 împotriva celor de la Arminia Bielefeld, echipă care a retrogradat anul trecut din Bundesliga și care se pregătește în Austria pentru următorul sezon, în care va evolua în Zweite Bundesliga.

Craiova au condus chiar cu 3-0, prin golurile marcate de Andrei Ivan și Jovan Markovic. Germanii au redus din diferență în minutul 73, prin Gabeur, iar Roguljic a stabilit scorul final, în minutul 79.

Universitatea Craiova - Arminia Bielefeld 4-1

Echipa de start: 13. Pigliacelli – 18. Vlădoiu, 2. Papp, 6. Screciu, 5. Vătăjelu, 8. Mateiu, 10. Vînă, 22. Gustavo, 17. Baiaram, 9. Ivan (cpt.), 19. Koljic. 

Rezerve: 1. Lazar – 33. Căpățînă, 25. Găman, 11. Bancu, 35. Sala, 16. Nistor, 14. Crețu, 24. Roguljic, 7. Cîmpanu, 20. Markovic, 36. Brășfăleanu, 37. Danciu.

”Un test util, un test reușit, mă bucură foarte mult reacția băieților. Starea de oboseală s-a resimțit, una peste alta am regăsit în testul de astăzi foarte multe dintre lucrurile pe care le-am antrenat. Vrem să aducem niște principii ușor schimbate față de ce am văzut în sezonul trecut. 

Jocul consistent în anumite momente a coincis și cu rezultatul bun de la final. Nu ne lăsăm entuziasmați de rezultat, mă bucură atitudinea băieților, vreau să aibă foame de performanță și pentru asta este important fiecare antrenament și fiecare meci amical”, a spus Laszlo Balint, la finalul partidei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!