Narcis Raducan Steaua Liga 1

"Primul lucru pe care l-as face daca as veni la Steaua?" Cum raspunde omul rechemat de stelisti sa salveze clubul din vara

Steaua e in restructurare generala. A ramas fara antrenor, care a plecat cu tot stafful, managerul si patronul sunt in puscarie, iar din actuala echipa de start ar putea sa mai ramana doar 4 jucatori.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Mai 2014, 13:39
Data actualizarii: Miercuri 28 Mai 2014, 13:40

Una dintre variantele vehiculate la Steaua pentru aceasta vara este cuplul Narcis Raducan - Lienen, cei care au salvat-o pe Otelul Galati de la retrogradare. Narcis Raducan nu vrea sa comenteze prea mult subiectul, insa spune ca daca ar fi sa vina la Steaua, primul lucru pe care l-ar face ar fi sa vorbeasca cu MM Stoica:

"Nu vreau sa merg foarte mult pe ideea asta, pentru ca nu e foarte corect fata de suporterii Otelului. Din moment ce nu a existat nicio discutie, se cam tot repeta episodul asta in decurul anilor. Eu am trecut de etapa aia, de acolo am venit, nu ma mai apuca tremuratul cand aud de mine la Steaua. Primul lucru, m-as duce la MM sa port o discutie cu el, daca ar fi sa analizez o eventuala revenire la Steaua. Cat timp mai exista sperante la Otelul, evit subiectul Steaua. Apoi... cu cea mai mare placere. Stiu ca e subiectul cel mai interesant.", a spus Narcis Raducan la Sport.ro

Raducan asteapta acum sa vada cum se va rezolva situatia de la Otelul Galati:

"Ce as putea sa raspund? E putin complicat, dar asa o mica speranta exista. Aseara m-am intalnit cu patronul clubului si mi-a dat o umbra de speranta ca vom merge mai departe. Ne preseaza timpul din toate punctele de vedere, jucatorii stau pe telefoane si asteapta un semna de la mine. Sunt niste restante. Suporterii au umplut forumul cu ingrijorarile. Dupa discutia de aseara, am cateva sperante si am fost rugat sa astept cateva zile, pana la inceputu saptamanii viitoare cand cred eu ca va rezolva problema, pentru ca am venit la el cu un proiect de autofinantare a clubului. Incercam sa ne adaptam la situatia tarii in acest moment. Avand in vedere ca suntem in insolventa, nu se justifica nici investitiile pentru a trage la cupele europene, nu avem dreptul sa participam. Putem avea un buget echilibrat care sa duca mai departe drumul echipei in prima liga. Nu ma tem pentru pozitia echipei in Liga I."

Modifică setările cookies