„Ne cerem scuze!” Prima reacție oficială a ardelenilor după scandalul de la Cluj

CFR Cluj Europa League Steaua Rosie Belgrad Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 August 2021, 18:45
Data actualizarii: Sambata 28 August 2021, 18:57

CFR Cluj le-a cerut scuze suporterilor pentru scandalul de la finalul meciul cu Steaua Roșie Belgrad.

Tutuși, gestul ardelenilor vine la abia două zile de la pretrecerea evenimentelor. Mai mult, în comunicatul transmis de clubul din Ardeal nu se amintește despre situația de la nivelul băncii tehnice.

Potrivit informațiilor scurse în presă, Marius Șumudică a fost demis, alături de staff-ul său.

„Ca urmare a incidentelor petrecute joi seară, la finalul partidei CFR 1907 Cluj – Steaua Roșie Belgrad, dorim să facem următoarele precizări:

Clubul CFR 1907 Cluj își cere scuze public tuturor suporterilor, jucătorilor, partenerilor noștri, reprezentanților mass-media, tuturor celor care fac parte din familia CFRistă, pentru incidentul petrecut între câțiva dintre oficialii clubului nostru la finalul jocului din UEFA Europa League.

Suntem Campioana României din ultimele 4 sezoane, un club puternic care a făcut cinste orașului nostru și țării de fiecare dată când a evoluat în Europa, iar astfel de incidente NU ne caracterizează. Ne delimităm de astfel de acțiuni care nu ne onorează și nu fac cinste unui club de anvergura CFR-ului. 

Conflictul iscat la stadion nu are nicio legătură cu rezultatul meciului de joi seară și nu umbrește incontestabilele performanțe sportive ale echipei noastre din ultimii ani. Problemele existente între persoanele implicate au fost de natură personală și era normal să fie rezolvate într-un alt mod. 

În încheiere, vrem să vă asigurăm că incidentul petrecut joi seară face obiectul unei anchete interne, urmând să luăm măsurile care se impun împotriva persoanelor responsabile pentru a limita efectele acestui eveniment nefericit. 

Așa cum am făcut-o de fiecare dată, vă promitem, dragi CFR-iști, că ne vom îndrepta toată atenția spre fotbal. Duminică avem un meci important și avem nevoie de sprijinul vostru pentru a reuși să fim din nou învingători”, se arată în comunicatul ardelenilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!