Prima reactie din partea ANAD dupa ce Craiova a solicitat teste anti-doping pentru jucatorii de la FCSB! "Nu refuzam cererile cluburilor"

FCSB ANAD control antidoping Liga 1 Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Martie 2021, 10:58
Data actualizarii: Marti 30 Martie 2021, 11:07

FCSB si Universitatea Craiova se infrunta duminica, de la ora 20:30, in penultima etapa a sezonului regulat al Ligii 1. 

Inaintea acestui meci, oficialii oltenilor au cerut ca jucatorii de la FCSB sa fie testati anti-doping. Reprezentantii ANAD au comentat solicitarea Craiovei, club care va trebui sa plateasca pentru teste in cazul in care acestea se vor face. 

Directorul Agentiei Nationale Anti-Doping a spus ca nu s-a mai intamplat pana acum ca solicitarea unui club sa fie refuzata, asa ca cele doua echipe s-ar putea astepta sa fie testate. 

"Cluburile pot sa solicite control antidoping pentru un joc oficial atat timp cat suporta din punct de vedere financiar prelevarile si analizele. Acelasi numar de prelevari trebuie sa il suporti si pentru echipa ta. Noi suntem cei care decidem cine sunt jucatorii testati.

50-60% din prelevari le-am facut in afara competitiei si aici ne referim la toate competitiile, nu doar la fotbal. Niciodata noi nu am spus daca exista sau nu o cerere, daca vom merge sau nu la un control doping, pentru ca ar insemna sa apara un viciu de procedura. Nu anuntam daca vom merge sau nu vom merge.

Nu s-a intamplat niciodata ca un club sa solicite si sa achite suma necesara unui control doping, iar ANAD sa nu raspunda solicitarii, doar ca noi din principiu nu anuntam daca mergem. Nu confirmam solicitarea Craiovei", a declarat Cristi Balaj, potrivit DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!