Universitatea Craiova Mihai Rotaru Mirel Radoi Superliga Superliga

Prima reacție a lui Mihai Rotaru după ce Rădoi și-a anunțat demisia: „Mirel a fost nociv pentru Universitatea Craiova”

Oltenii au pierdut cu FC Argeș, scor 1-2, iar Mirel Rădoi și-a anunțat după meci demisia în fața jurnaliștilor, la zona mixtă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 23:27
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 23:27

Patronul clubului din Bănie, Mihai Rotaru, a evidențiat faptul că a aflat de dorința lui Mirel Rădoi de a părăsi Universitatea Craiova chiar din presă. Antrenorul le comunicase jurnaliștilor de la zona mixtă că va demisiona de la formația la care a strâns 21 de meciuri, chiar după înfrângerea cu FC Argeș.

Totodată, afaceristul a evidențiat faptul că antrenorul a pătat imaginea echipei cu ultimele declarații, având în vedere parcursul pe care Mirel Rădoi l-a avut la Craiova.

Prima reacție a lui Mihai Rotaru după ce Rădoi și-a anunțat demisia

„Nu, niciun semnal și până la ora asta nu m-a sunat nimeni din staff să-mi spună că pleacă sau, mă rog, să stabilim ceea ce se dorește. Nu (n.r. nu e nimic oficial). Toate informațiile le-am aflat prin intermediul presei. Nu am văzut declarația, dar am citit-o.

Nu. (n.r. nu știe ce s-a întâmplat între cele două declarații). În ultimele luni, avem același discurs al lui mister că el vrea să plece că are destui bani să stea acasă. Asta am mai spus-o, că nu accept să ne spălăm rufele în public.

Din punctul de vedere al imaginii, Mirel Rădoi a fost nociv pentru Universitatea Craiova”, a spus Mihai Rotaru la televiziunea Digi Sport.

Mirel Rădoi: ”Îmi pare rău că n-am reușit să ne calificăm”

Mirel Rădoi a rezistat aproape patru luni pe banca Universității Craiova, timp în care a bifat 21 de meciuri. Zece s-au terminat cu victoria oltenilor, cinci s-au încheiat la egalitate și șase au fost înfrângeri.

„Dacă așteptam până în decembrie, nu făceam altceva decât să ne păcălim singuri. Și eu, și echipa, și clubul. Îmi pare rău n-am reușit să ne calificăm în Cupă.

Lucrurile care se produc din interior... pentru mine este o problemă mare. Dacă cei din conducere se cred antrenori înaintea mea și fac analize, îi las pe dânșii să conducă", a spus Mirel Rădoi, după meciul de Cupă FC Argeș - Universitatea Craiova.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!