Prima reactie a lui Contra dupa ce l-a dat afara pe Juan Albin: "Acum doua zile mi-a dat un mesaj!" De la ce a plecat totul

Autor: Sport.ro
Miercuri 16 August 2017, 18:01

	Prima reactie a lui Contra dupa ce l-a dat afara pe Juan Albin: "Acum doua zile mi-a dat un mesaj!" De la ce a plecat totul

Juan Albin a rezistat doar o luna la Dinamo.

Dinamo i-a reziliat astaazi contractul lui Juan Albin, dupa ce jucatorul a lipisit nemotivat de la antrenamente.

"Nimeni nu e mai presus de echipa", a explicat astazi Contra, care a precizat faptul ca "Dinamo nu pierde niciun ban de pe urma acestei despartiti."

"Juan Albin mi-a transmis un mesaj acum doua seri ca este obosit psihic, fizic, nu da ramandamentul pe care eu il astept de la el, si are niste probleme in familie, care il impiedica sa dea randamentul maxim. I-am zis sa se linisteasca, sa se duca a doua zi la antrenament, si vorbim dupa antrenament."

"Nu a venit la antrenament, si din punctul meu de vedere acesta a fost un factor care m-a facut sa iau decizia sa ne despartim de Juan Albin. In secunda doi m-am intalnit cu Adi Mutu si i-am transmis decizia mea."

"Din punctul meu de vedere, niciun jucator nu este deasupra unei echipe sau deasupra unui club."

"Indisciplina, la mine, nu exista. Indiferent de nume, indiferent de statutul pe care poate sa il aiba. Am decis, impreuna cu el si cu conducerea, ca e mai bine sa ne despartim. Clubul Dinamo nu pierde niciun ban de pe urma acestei despartiri."

"Sunt motive personale care l-au facut sa revina in tara natala si sa fie aproape de familie. Si atunci, cand nu a mai ajuns la antrenament, am stiut ca trebuie sa iau decizia asta.", a spus Contra.

Elena Udrea - 8 ani de închisoare, Ioana Băsescu - 5 ani, în dosarul finanțării ilegale a prezidențialelor din 2009
BRAT

Modifică setările cookies