"Am un plan socant dupa ce nasc, vreau sa il pun in aplicare!" Anuntul facut de Serena Williams

Autor: Sport.ro
Miercuri 16 August 2017, 16:57

	"Am un plan socant dupa ce nasc, vreau sa il pun in aplicare!" Anuntul facut de Serena Williams

Serena Williams asteapta un copil luna viitoare.

Serena Williams a declarat ca are "un plan socant" pentru a reveni pe terenul de tenis dupa ce va naste. Ea vrea sa joace la trei luni dupa nastere si nu se gandeste sa castige mai putine meciuri ca inainte de a ramane insarcinata.

"Este cel mai socant plan. Vreau sa-l pun in aplicare. La trei luni dupa ce nasc. Nu dau inapoi, dar spun ca e foarte intens. Daca pierd si pierd din nou, este ceva de genul <e terminata>, mai ales ca nu mai am 20 de ani. Dar spun: nu voi castiga mai putin. Ori castig, ori nu joc", a declarat Williams, intr-un interviu acordat revistei Vogue.

Fosta ocupanta a locului 1 WTA a spus ca pregateste si o imbunatatire a jocului ei: "Invat privind si am vazut meciuri mai vechi de-ale mele. Am avut lovituri extraordinare, dar adversarele le returnau cu lovituri castigatoare. Incep sa vad de ce."

Serena Williams nu a mai jucat in circuitul WTA de la sfarsitul lunii ianuarie, dupa ce a castigat finala Australian Open, disputata cu sora ei Venus. Ea a aflat ca este gravida cu doua zile inainte de startul Australian Open.

La Melbourne, Serena Williams a obtinut al 23-lea titlu de Grand Slam din cariera si a depasit recordul stabilit de Steffi Graf, de 22 de titluri.

News.ro

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies