Prima reactie a lui Chiriches dupa faultul CRIMINAL al lui Stratila! "A fost ghinion, nu-i poarta pica!" De ce l-a iertat pe dinamovist:

Autor: Sport.ro
Luni 13 Mai 2013, 10:34

	Prima reactie a lui Chiriches dupa faultul CRIMINAL al lui Stratila! "A fost ghinion, nu-i poarta pica!" De ce l-a iertat pe dinamovist:

►Cea mai puternica finala Europa League: CHELSEA - BENFICA, miercuri 21.45, IN DIRECT la ProTV si pe voyo.ro!

Faultat extrem de dur de Stratila la partida dintre Dinamo si Steaua, Vlad Chiriches nu a dat nicio declaratie pana acum. Fundasul Stelei ar putea rata un transfer important din cauze acestei lovituri. Cu toate astea, Chiriches nu ii poarta pica adversarului! Chiriches le-a spus apropiatilor ca stie ca nu a fost vorba despre intentie.

„Vlad e un baiat inteligent! Nu are nicio problema cu jucatorul lui Dinamo, pentru ca el crede ca nu a intrat intentionat. Zice ca n-a vrut sa-l loveasca, asa a curs faza. A fost vorba si despre ghinion acolo, pentru ca el a fost mai rapid decat Stratila” a declarat pentru Prosport un apropiat al stelistului.

Lui Vlad Chiriches i-a trecut glontul pe la ureche - suspect de ruptura la ligamente, Chirches swe pare ca a scapat doar cu o entorsa, astfel ca recuperarea va fi mai rapida!

"Chiriches poate intra si maine in teren. Nu are nimic. Am vorbit si ieri si azi cu el si am inteles ca e bine; doctorul zice ca nu e ruptura. Nu poate sa mearga foarte bine pentru ca are nu stiu ce de metal in picior. Nu mai are piciorul umflat si nu il doare deloc" a declarat duminica Gigi Becali.

Terase pline și cozi la intrare, imediat după miezul nopții. Muzica a răsunat din nou în Centrul Vechi din București
BRAT