Prima masura luata de noii sefi din Giulesti va UMPLE stadionul! Rapidistii au pus abonamentele in vanzare dupa DOI ani de pauza! Vezi cat costa:

Autor: Sport.ro
Miercuri 10 Iulie 2013, 20:57

	Prima masura luata de noii sefi din Giulesti va UMPLE stadionul! Rapidistii au pus abonamentele in vanzare dupa DOI ani de pauza! Vezi cat costa:

►ZlatanERA PSG in direct la Sport.ro si Voyo.ro: PSG – Rapid Viena, vineri 19:30!

Dupa doi ani in care rapidistii nu si-au mai putut achizitiona abonamente la meciurile favoritilor, noii sefi din Giulesti, Cristescu si Zamfir, le dau in sfarsit vestea cea buna.

Noua conducere a Rapidului a decis, la 24 de ore dupa ce a reusit sa preia echipa de la Copos, sa emita abonamente, cerandu-le fanilor sa sprijine financiar echipa.

Abonamentele vor fi valabile pentru intreg sezonul, nu doar pentru o jumatate, asa cum se obisnuia pana acum, preturile fiind cuprinse intre 150 de lei si 2500 de lei.

Preturile abonamentelor pe Giulesti pentru sezonul 2013/2014

Peluza: 150 RON
Tribuna II: 300 RON
Tribuna I: 400 RON
Tribuna 0: 1.000 RON
Tribuna VIP: 2.500 RON

"Pe aceasta cale, Liga Suporterilor Rapidisti face un apel catre toti suporterii si ii incurajeaza sa ajute clubul prin achizitia de abonamente. In acest mod, punem umarul la redresarea financiara a Rapidului", a fost comunicatul posat de fani pe retelele de socializare.

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT