Mircea Rednic Dinamo Superliga

Prima lovitură pregătită de Rednic la Dinamo! A jucat la București la EURO și e cotat la un milion de euro

Mircea Rednic (59 de ani) a preluat Dinamo și pune deja la cale primele lovituri pe piața transferurilor. Vrea să aducă în ”Ștefan cel Mare” un jucător cotat la un milion de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 20:05
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 20:09

Este vorba despre Daniel Avramovski (26 de ani), mijlocaș ofensiv, liber de contract după despărțirea de Kayserispor, anunță GSP.ro. Avramovski este internațional nord-macedonean, și a fost în lotul naționalei țării sale la EURO 2020. Acesta a jucat doar 13 minute pe Arena Națională, în meciul cu Ucraina, pierdut cu 2-1.

Rabotnicki, Steaua Roșie Belgrad, OFK Belgrad, NK Olimpija, Vojvodina, Vardar și Kayserispor sunt cluburile pentru care a evoluat Avramovski în cariera sa.

„Am mână liberă, eu sunt principalul responsabil din momentul ăsta. Ei au fost de acord. Dacă cineva propune un jucător bun de care Dinamo are nevoie, nu înseamnă că nu-l iau. Va fi foarte greu să aduc jucători până în iarnă.

E nevoie de un atacant și de un fundaș dreapta. Sorescu a făcut diferența în atac, și tu îl sacrifici, ca fundaș dreapta? N-am înțeles-o. Nu știu exact cine mai e în lot, ce probleme sunt. De mâine, când voi fi la Săftica la antrenament, voi începe evaluarea lotului”, a spus Rednic. 

Avramovski a strâns șapte selecții la naționala Macedoniei de Nord.

Modifică setările cookies